Набедиха певицата Петра за сводница в Кипър

0

Петра отрича да е професионална мадам

Петра
Петра

Прочулата се със своя мегахит „Хищна хиена” бивша чалга певица Петра, получи сериозни обвинения в сводничество и проституция. Някои български медии гръмнаха с новината, че в момента тя си изкарва прехраната като уредничка в публичен дом и бар за стриптийз, намиращ се в Кипър.

Петра
Петра

Веднъж научила за обвиненията, Петра отрече всичко категорично и отсече, че това са нагли лъжи и измислици. Грижи се за двете си дъщери и приема тежко всяка подобна фантасмагория, защото децата ѝ се притесняват повече от всички останали. Ето какво каза тя:

„Наистина сега живея в Кипър. Но не съм скъпа проститутка или сводница на млади момичета. Лошото е, че българите вярват на всяка една глупост за която четат, а когато човек направи нещо хубаво се правят, че не са разбрали. Не знам защо се мисли така – че всяка попфолк певица трябва да бъде и куртизанка. Също така четох, че притежавам някакви милиони тук в Кипър, също гнусна клевета. Дъщерите ми се притесняват най – много от всички, аз отдавна съм свикнала”, опроверга Петра.

Петя, както се казва певицата допълни, че има щастлив брак с човек от Кипър. Съвсем доскоро е била управител на български ресторант в Агия Напа, където редовно са ѝ идвали на гости приятели и колеги от родината. Споделя, че отдавна пее само за удоволствие.

Петра – Хищна хиена:

http://www.youtube.com/watch?v=TNyOCQgZxcE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *