Набедиха Бориса за порочна гърла

0

Моделката се крие под дърво и камък, когато я питат дали е „Къртицата”

бориса тютюнджиева

Манекенката Бориса Тютюнджиева изненадващо се превърна в един от фаворитите за голямата награда в „Къртицата“. След като саботьорът в групата Емил Русев бе изритан през уикенда, моделката е най-вероятният избор за негова заместница. Дали тя ще поеме щафетата обаче, ще остане мистерия до края, когато картите бъдат сложени на масата.

Още в самото начало на шоуто никой не даваше надежди Бориса да остане толкова дълго в надпреварата. Тя обаче успя да се обгради с приятели и се спаси от З елиминации с хитрост и бързина. В последната дори разкара истинската Къртица – Емил. Двамата имаха доста близко приятелство и без съмнение, точно това бе специалният коз на моделката.

След излизането на бизнесмена обаче на практика в Базата не остана никой, който може да разкрие подробности за Бориса, а тя би могла да успее да се опази от разобличаване чак до самия финал. Дори самите участници се настроиха срещу нея, убедени, че тя ще поеме ролята на Къртица. Така, без да искаха, й гарантираха, че при всички положения ще остане до последния ден в шоуто. Причината е, че при прости сметки на всички ще им е много по-лесно да измъкнат печалбата от нейните ръце, тъй като брюнетката трудно контролира нервите си и никак не умее да се прикрива.

http://www.youtube.com/watch?v=vcE_qZx6DPs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *