Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

На вниманието на МВР! Skandalno.net разкри къде се крие от полицията екстрасенсът Деси!

Деси от Пелово се крие в Гърция

Наша читателка, работеща в Гърция, ни изпрати писмо, в което разкрива къде се крие от полицията лъжефеномена, екстрасенс, изпечен измамник, а отскоро и крадец по хотелските стаи Десислав Велков, по-известен като Деси от Пелово. След като наскоро видеокамери в няколко хотела на Слънчев бряг заснеха как бивщият екстрасенс Деси тараши стаите на западни туристи и отмъква лаптопи, портмонета и джиесеми, полицията го обяви за национално издирване. Така обаче и не го намериха. И докато всички се питат къде се е покрил измамникът, най-неочаквано отговорът дойде по имейл до сайта ни skandalno.net от наша ревностна читателка, която живее и работи в Гърция. Ето какво ни написа тя:

Здравейте приятели от най-истинския сайт skandalno.net! Пиша ви във връзка с така известния екстрасенс Деси от Пелово. В момента той се подвизава в Атина-Гърция. Пуснал е няколко обяви в гръцки вестници, че търси преводачки, оставил е телефони и уговаря интервюта за работа. Случи се така, че прочетох обявата и се обадих. Попитах що за чудо е фирмата и не ми отговори, но пък беше много надъхан за интервю. Това ми докара някои съмнения и отидох със съпруга

Видеокамери уличиха бившия екстрасенс в кражби!

си. Като помолих въпросният интервюиращ да слезе и да ме вземе от входа на сградата, под предлог, че не ми е позната архитектурата/а истината беше, че вече бях започнала да подозирам нещо, без да зная какво точно/. Слезе и в момента, в който отвори външната врата на сградата го разпознах. Казах му, че зная кой е с какво се занимава, качих се на мотора и си тръгнах. Пиша Ви това с идеята ако е възможно да разпространите новината. Аз не пострадах, но една такава обява в национален гръцки вестник може да заведе стотици българки, които търсят работа. А те не биха се забъркали с полиция и разследвания в чужда държава за нищо на света.
Благодаря Ви.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *