Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

На Пипирудата й виснаха крилцата, не става

Стойка показа, че колкото и да е учила и да се е усъвършенствала, колкото и път да е изминала от предишното обикновено момиче,  не става за артистка. Тя положи страшни усилия да се справи с мисията си на примадона, но Сани, само със спането си през деня завоюва тази титла. Първо Брадърът й възложи непосилна задача. Хората в Къщата я познават като обикновено добродушно момиче и няма как да припознаят в нея примадоната, пък ако ще и да се качи на масата и да поиска някой да й целува обувките. Второ тя вършеше полукапризни неща, не ги довършваше докрай, въпреки жокерите на Големия брат. Да поискаш два пъти да си смениш леглото, не значи, че си примадона. Да поискаш да ти налеят шампанско, също нищо не означава, освен че си се самоосъзнала като дама. Да се направиш на ужасен от куче и котка, когато преди си искал да спасиш една пеперуда, звучи неестествено и никой не ти обръща внимание. Да караш хората да ти носят вода също не е признак на самочувствие, а на глезотия. Стойка нямаше време за мислене, но можеше наистина да вдигне скандал за нещо незначително, ала по-печелившият й ход беше да говори непрекъснато за себе си, за тоалетите си, за пътешествия, за скъпи бутици и заведения. Да слага непрекъснато местоимението аз във всеки разговор. Да се намесва навсякъде и твърда да отстоява мнението си. Вместо нея го направи Пацо. Сладникавите, нервни и вече оплешивели бивши герои не са същите, а карикатури на самите себе си. „Примадоната“ проля доста сълзи и каза, че иска да остане. Доста трудни ще са разделите със старите съквартиранти със самочувствие без покритие. И ако Ники Кънчев ще ги крие в задната стаичка до един, за да не плачат, предаването ще се превърне в истинска пародия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за На Пипирудата й виснаха крилцата, не става

  1. peter nikolov Отговор

    22.11.2012 в 17:20

    трудно й е,полага усилия.това че не става не е вярно!СЪЩОТО ще кажа и за авторката на материяла,с аргумента-дава прибързани мнения.А дали ще бъда
    прав.не случайно артистите се делят на различни-драматични,комедиини,
    куклени и т.н.просто на 1 му ляга 1,на друг -друго.неможе и тук да се употребява грозната дума ИНТЕГРАЦИЯ,напротив ДИФЕРЕНЦИЯТА води до прогрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *