На Къци му се повръща от пръцкането на Владко

0
Къци Вапцаров

Къци Вапцаров бил съквартирантът, който най – тежко понасял непрестанното пръцкане на миризливеца Владимир Данаилов. Това издадоха под секрет хора от екипа на „ВИП Брадър” и допълниха, че Владко съвсем не изпълнявал обещанието дадено преди дни, да престане да пълни стаите със зловоние и неприятни миризми.

Поради слабостта му, всички определили Къци като най – нежния и свенлив мъж в къщата. За това свидетелствал и странният факт, че когато някой започнел да разправя мръсни вицове, на тв водещия бузите му поруменявали като на младо гадже. Дори в един момент останалите започнали да му викат, че се държи като госпожица, въпреки че Вапцаров им слугува и угажда за всичко.

Владимир Данаилов

Когато Фънки и Иван Ласкин преди няколко вечери започнали да си говорят мръсотии, за да се разсеят, Къци на секундата офейкал в другата стая, защото съвсем не можел да понася циничното им дърдорене.

Следващата мисия на Къци Вапцаров щяла да бъде именно да отучва напълно Владимир Данаилов от омразното и досадно пърдене. След като синът на Ламбо бе насилствено подстриган и изкъпан, оставал само този изключително важев фактор да бъде поправен, за да се превърне в почти нормален човек.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *