На Бойко пак другите му виновни за скъпия ток

3
Бойко Борисов

Министър – председателят Борисов започна сериозно да се повтаря и да предизвиква откровена досада чрез заявленията си. За милион и първи път той изказа категорично мнение, че другите са му виновни и опита да замаже поредния гаф в енергийната политика на правителството, като прехвърли вината върху предишните управляващи от Тройната коалиция.

Бойко Борисов направи откровено нескопосан опит да се „извини” пред обществото заради неконтролируемото поскъпване на електрическата енергия, която от скача с 13 вместо с 10 %, както тиражираха герберите в последните месеци.

Зелената енергия му виновна на Бойко

Премиерът прехвърли вината за неспособността на собствената си партия да озапти енергийната мафия като заяви, че виновен е Законът за зелената енергия, който бил най – лобисткият от всички други.

Борисов заяви, че настоящото правителство правело всичко възможно, за да задържи цените на тока нормални и ако на власт били още предишните управляващи, цената щяла да скочи не с 13, а с 40 %.

Според наблюдатели на обстановката в България, Тройната коалиция действително е допуснала ужасни грешки, които би трябвало да бъдат разследвани от правоимащите органи, но все още никой не е направил това. Вместо да потърсят виновниците за все по – застрашителното затъване на България във всяко едно отношение, настоящите управници само се извинявали с чужди грешки и сладки приказки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1F3OR0Hxo8g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. „Зелената енергия“ е голяма далавера! Държавата е длъжна да я изкупува на около 4 пъти по-висока цена от пазарната за да се стимулира отрасъла. Много бързо се възвръщат инвестициите и после парите сами си текът в джоба на инвеститора. Добре, че АЕЦ произвежда най-евтиния ток и всичко се омесва в един кюп, а ние плащаме средната цена на тока.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *