Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ахмед Доган създал мюсюлманската партия на братя Юзеирови!!

Юзеир Юзеиров

Юзеир Юзеиров

Опита за регистрация на „Мюсюлман-демократичен съюз“ в поповското село Славяново е активно мероприятие на Ахмед Доган. Не е тайна, че братята Юзеирови са твърде близки с ДПС и Сокола. Това заяви в Плевен лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

По думите му това е провокация към етническия мир и конституционния ред в страната. Каракачанов заяви още, че мюсюлманската партия е антиконституционна, защото етнически партии не могат да съществуват. А с реакционните си изказвания за турски маршове, разстрели и мюсюлмански паметници братя работят изцяло в полза на Доган и неговата сравнително умерена етническа партия, която също била антиконституционна.

Според Каракачанов, ДАНС, МВР и прокуратурата трябва да вземат незабавни мерки и учредителите на „Мюсюлман-демократичен съюз“ да бъдат съдени според законите на Република България. Всеки, който извършва антиконституционни действия, трябва да понесе отговорността си, добави той.

„Мюсюлман-демократическия съюз“ бе учреден в търговищкото село Славяново на 26 септември. Учредители на партията са 640 души, с председател Али Юзеиров. Той и брат му Юзеир преди време станаха известни с друг един скандал- учредяването на Български червен полумесец. Братята съобщиха, че възнамеряват да участват на предстоящите местни и президентски избори. Пак по думите им в партията може да членува всеки, който е възприел етичните норми на мюсюлманството. Юзеиров не отрича, че с лидера на ДПС са близки приятели. Химн на новата партия пък е Османски военен марш. Справката показа, че този марш е същия, с който преди 6 века османските орди превземат половин Европа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=bLeAWzXqcjw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *