Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

МВР притиска дребни риби да дават лъжливи показания срещу големите босове!

mvr1Отчаяни от неспособността си да окошарят мастити поръчители на убийства и наркобарони, полицаите вече прибягват до нова стратегия- лъжесвидетелстването. Доказателство за това е документ, получен в редакцията на в. „Галерия“. Според него висши служители от системата на МВР притискат свидетели да дават неверни показания- с едничката цел бандити, известни открай време в обществото като такива, да бъдат най-сетне тикнати в затвора. Такъв в крайна сметка бил и призивът на премиера Бойко Борисов- да тикнат вражеските елементи в зандана на всяка цена! За разработената от висши mvr2полицаи незаконна схема най-подробно е била информирана шефката на адвокатския съвет Д. Доковска. Тя от своя страна докладвала на Главния прокурор. И работата се размирисала! Една от първите жертви на тази схема е членът на бандата „Наглите“ Даниел Димитров- Релето. Именно той разкрива на полицаите нивата на ужасите, където са закопани труповете на автоджамбазите Кунгфуто и Сапата. Релето е бил първо смазан от бой, а после накарал насила да даде показания, че убиецът на двамата авто-крадци е човек, чието име Даниел дори не е чувал. Побоят му е бил нанесен в кабинета на директора на Главна дирекция БОП И. Флоров.
Релето обаче устискал и побоят не го сломил да даде фалшиви показания. Друго доказателство, че все по-често полицаите прибягват до притискане на свидетели да дават неверни и угодни на следствието показания е още един случай. Този път с известната журналистка Венета Райкова. Мис mvr3„Горещо“ била привикана в столичната полиция непосредствено след разстрела на Боби Цанков. Накарали я да подпише показания, в които тя е основен свидетел на това, че Маргините са поръчали убийството на радио-водещия. Венета дори възпроизведе пред медиите част от разговора си с инспектора от отдел „Убийства“ Мирослав Данаилов. В безсилието си да я привлече като основен свидетел срещу Маргините, той я попитал: Добре де, ти като хойкаш вечер по кръчмите, някой не ти ли открехна на ушенце кой е убиеца на Цанков?! Райкова обаче е популярна личност и е съумяла да излезе от желязната хватка на ченгетата. Не успели да я притиснат да лъжесвидетелства. Не така обаче стоят

Димитър Вучев- Демби

Димитър Вучев- Демби

нещата с реални и набедени бандити, попаднали в полезрението на полицаите. Там схемата работи чудесно- лепват ти някакво дребно престъпление, за което се лежи в затвора. И ти обещават да ти го опростят, ако наприказваш куп глупости за някой известен мафиот. Пишеш се свидетел на безбройните му престъпления… И се превръщаш в основен коз на обвинението срещу изпечения мафиот. Ама това, че можело да те свитнат с два куршума, както си ходиш по улицата- пука им на ченгетата! И още един пример в подкрепа на гореизложеното: Вчера Димитър Вучев- Демби се отрече напълно от показанията си срещу Златко Баретата и напълно отпада като свидетел срещу него. Демби твърдеше пред съда, че Баретата е поръчал разстрелите на Бобъра, Клюна и Темерута. Пред съдиите той казал, че е излъгал. Объркал съм се, Златко е невинен, чистосърдечно си признал Вучев. Изводите оставяме на вас!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *