МВР погна Любо Чука !

1
Любомир Симеонов
Любо Чука зад решетките?

ММА боецът Любомир Симеонов скоро може да се озове зад решетките. Любо Чука беше охранител на Таки, но преди време  се оттегли.

Името на Чука фигурирало в материалите на полицията, като той бил замесен с Христофор Аманатидис (Таки) и Христо Вартенян (Ицо Исуса). Самият Любо сам обяви, че е прекратил контактите си с подземните босове, като допълни, че е бил само охранител и не се е месел в далаверите на шефовете си. Боецът е трябвало да пази Таки от всякакви нападения, включително и от папараци, защото ако някой успее да снима наркобоса, то значи може и да го застреля.

Раздялата между двамата е минала по мъжки. Двамата си стиснали ръете и не е имало никакви проблеми. Любо Чука твърди, че е продължил по своя път и се занимава единствено с ММА битките. На 16 юни му предстои сблъсък с грамадния Уил Симс, който е висок 206 см. Двубоят между двамата ще е в зала Армеец.

Любомир Симеонов е известен със своята агресия и несдържаност. Той е с тежък характер и често се забърква в неприятности. Сега, след падението на Таки, Любо се отдели и от „Бандата на чуковете”, която всяваше респект сред некадърните и лакоми дилъри на дрога.

Любо Чука се прехранва като ММА боец. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *