Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

МВР глоби кантонер, защото върнал изгубени документи !!!

Поредната МВР простотия! Глобяват човека, защото се обадил на тел. 112, за да върне изгубените документи!!!

глобиха кантонер върнал чужди документи

Глобеният кантонер Юсуф

Уникалната глупост на някои от назначените по чичова или дядова линия държавни (в случая полицейски) служители, отново изуми обществеността в България. Главният герой в тази потресаваща история е кантонер от гарата в с. Славяново, който намира изпуснати на релсите документи и добросъвестно ги връща на полицията, за да ги предадат на собствениците.

Вместо благодарност обаче, Юсуф получава … акт. Наказателното постановление е издадено, защото служителят се е обадил на тел. 112 да съобщи за случая, а този телефон не бил предназначен за подобни ситуации! Да се чудиш и маеш какво се случва в България!

Полицията наказва здраво, когато трябва и когато не трябва

Полицията наказва здраво, когато трябва и когато не трябва

Самият Юсуф разказва, че е кантонер от двадесет години. Докато обхожда повереният му участък от железопътната линия, случайно открива лични документи, навярно изпуснати от някой влак. Дава ги на началника на гарата. Няколко дни след това отново намира лични документи, на същото място. Този път обаче решава да се обади в полицията и звъни на стария номер 166. Оттам го прехвърлят на 112.

На другия ден го викат да предаде находката в полицията в Попово и човекът се чувства удовлетворен, че е свършил едно добро дело. За негова изненада обаче го привикват в Транспортна полиция – Горна Оряховица, където е принуден да дава показания как и къде е намерил документите. В крайна сметка кантонерът си тръгва с акт в джоба, защото е имал нахалството да звъни на тел. 112.

„Исках да направя нещо добро, а те ми написаха акт. Сега аз съм виновен, че съм постъпил съвестно. Щом съм виновен и ме изкараха едва ли не престъпник, повече няма да връщам в полицията чуждите документи, които намирам по релсите. Вярно е това, че у нас всяко добро не остава ненаказано”, споделя кантонерът.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за МВР глоби кантонер, защото върнал изгубени документи !!!

  1. нюню Отговор

    09.05.2013 в 17:03

    Мълиййй мъ прости куки ма прости кат гъзове в униформи бе.Той човека добро направил , те го глабят бе , глабят задниците нещастни милиционерски бе , само туй знаят да праат.

  2. пепи Отговор

    09.05.2013 в 17:05

    то пак че не са го и набили……….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *