МВР дебне 60 корумпирани магистрати . Чакат ни зрелищни арести на „батмани” в тоги! – с видео

1
temida
Внимание: МВР дебне!

Skandalno.net Повече от 60 корумпирани служители на прогнилата българска Темида следи в момента и се стяга да ги уличи при първа възможност МВР. Срещу всички тях има подадени сигнали за корупция, заяви вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов. Въобще – очертава се да гледаме още много екшъни с щракане на белезници и търкане на нарове а ла Холивуд в най-скоро време.

Сега властимащите дадоха да се разбере, че вече имат повод за спецакции срещу бивши големци от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Става ясно, че всичките наблюдавани са се забъркали в сценарий, който повтаря под индиго скандалната случка с бившия temida1министър на отбраната Николай Цонев. Той се опита да връчи в брой подкуп на съдия, за да бъде завъртяно в негова полза започналото дело за източване на пари от военното ведомство. Ще се разследват и хората, свързани с хвърлянето на 40 млн. лева в така нареченото „Водно огледало” в Кърджали, открито с фанфари по време на предизборните обиколки на предишното правителство.

Хората, които са имали нещастието да търсят справедливост от българската съдебна система обаче с право се питат: само 60 корумпирани!?!? Де да беше вярно! Освен това все още никой не вярва, че нещо наистина се променя в тази държава. Спомнете си що народ, що нещо бяха арестувани по време на една от първите подобни шумни акции „Наглите”. Колко от тях са още в ареста, колко от тях излязоха още на другия или два-три дни по-късно на свобода?

Твърде вероятно е сред арестуваните да е повече temida2плявата, отколкото зърното. А може би си развяват байрака за навън, защото са попаднали на тези 60 рушветчии в тоги, или пък на съвсем други, за които МВР въобще не е получило сигнали? Което не значи, че всички са ангели небесни по отношение на финикийските знаци. А може би МВР думка тъпана за неща, в които не е докрай сигурно?…

Но нека допуснем, че полицаите са си свършили перфектно работата и доказателствата им за всички арестувани са бетон. Изниква въпросът: кой ще ги съди уличените в корупция съдии? Разбира се, че: все още неразобличените корумпирани съдии? Ха-ха-ха-ха….Едно е хубавото на цялата работа – напълно възможно е от всичкия този шум нищо да не излезе. Но шумотевицата си има и предимства: може пък да започне да действа най-сетне възпиращо на онези, които решават делата с ръкостискане под масата. Е, и това ще е от полза! Skandalno.net
Виж любопитна случка с един бг. прокурор! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. В България се използва специална апаратура от бази на мо-мвр за тормоз на неудобните за правителството и то със знанието на президента-министерски съвет и така наречените генарали.В отговор на зададен въпрос от ЕС ни отговориха че въпроса е на държавно ниво.Апаратурата представлява решетка-екран пляс проследяващ оптически лазар и е по квалитетна от това което заяви А.ПЕТРОВ че са го следили по клетка чрез джи ес ем чистота и по симкарта чистота.Давам възможност на ПРЕЗИДЕНТА-МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ДОКАЖАТ ЧЕ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВОЕННА АПАРАТУРА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО НЯМАМЕ ОТГОВОРИ ОТ ТЯХ ДА ГО ДОКАЖАТ.Преди ние да докажем обратното в СТРАНСБУРГ система свой-чужд 130-10-1 минус 5 плюс 50 80м пробиваемост сканиране.Техниката е руска по натовски стандарт-нищо лично но неработиме по сценарий на който и да е.С уважение на народа-избирателите на България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *