Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мутри преследват Огнян Стефанов заради дългове! – с видео

Огнян СтефановГлавоболията на пребитият преди време с чукове журналист и издател Огнян Стефанов валят едно след друго. След като неговият съдружник в медийната група Васил Петев го напусна по повод финансов скандал. След ударната финансова криза, която удари вестника му – Торнадо, днес изявения деец на свободното слово е преследван от мутри.

ognian_stefanov99Причината била в многото дългове, които Стефанов не могъл да смогне да обслужва.  Според доста добре запознати вътрешни лица, сумата, която дължал Огнян Стефанов минавалаМутри няколко милиона в общия си размер. Като лоялен и добър редактор Огнян Стефанов винаги се е стремял да плаща заплати и хонорари навреме, както и да покрива своевременно текущите разходи по издръжката на медиите си. Коректността му към едни, обаче е го е направила длъжник на други.  Дошло време той да се издължава, обаче нямало откъде. Това кара медийните познавачи да твърдят, че в скоро време Огнян Стефанов ще продаде вестника си, както и сайта Frognews.bg.  А като най- сигурен евентуален купувач се спряга медийното чудовище Делян Пеевски, за който открай време се говори, че гради медийната си империя с парите на държавата, под благосклонния поглед на управляващата партия ГЕРБ.

Виж какво каза наскоро Огнян Стефанов пред Карбовски! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Мутри преследват Огнян Стефанов заради дългове! – с видео

 1. Moro Отговор

  18.05.2011 в 21:18

  Да не го достигне и него проклятието Карбовски :)

 2. Надя Якимова Иванова Отговор

  28.05.2011 в 18:57

  Темата в така нашумялата статие „д-р Хаус мори българи“ в последния брой на в. Торнадо е открадната от мой материал в списанието, което издавам – Оракул, бр 5, с. 19 от 23 май, подписано с псевдонима ми Неделя Алтамарова. И не само темата за разболяването, внушението, но авторът, който не се е подписал дори цитира Джером Джером, когото също споменавам, като е доразвил самият цитат. Някъде в интелигентните страни се плаща за идея. А у нас всеки може да изплагиатства нещо, да сложи гръмовно зъглавие и да направи фурор… на чужд гръб. Плагиатството е очевидно. Смятам да съдя в. Торнадо

 3. Теодора Отговор

  14.01.2012 в 16:35

  Неделя Алтамарова, ходи се гръмни! Не ти стигат предупрежденията от Бог години наред, не ти стига смъртта на сина ти! Продължаваш да сееш простотии безкрай! Коя си ти? Тъпа, провинциална статистка в театрални постановки по селата. Докато те буташе мъжа ти, креташе някак! Сега се чудиш как да привлечеш внимание към себе си! Не осъзнаваш ли, че няма будали?!?

  • Надя Якимова Отговор

   26.04.2013 в 16:57

   Фактът, че някоя си Теодора ми отговаря така злобно и жестоко, красноречиво говори за плагиатството, което вероятно тя е направила. Жестоко е да удариш една майка, загубила детето си. Само един неморален човек може да го стори. Списанието е факт, статията ми в него е факт, плагиатството е факт. Колкото да провинциалната „статистка“, Надя Якимова – Неделя Алтамарова винаги е била номер едно в театрите, в които е играла – Видинският и Софийски окръжен. Носителка на награда от Втори национален преглад на българската драма и театър, на орден „Кирил и Методий І степен още през 1986г, при това без да е партиен член, както обикновено по онова време се лансираха членовете на партията. Що за злобно и неприлично боравене на фалшиви обвинения. Каква погнуса! Коя си ти, Теодора? какво знаеш за личния ми живот и за съпруга ми, какво знаеш за нещастието ми?

 4. Г-жо Якимова, не обръщайте внимание на цинизма и гнусотата, съдържащи се в наисаното от лицето назовало се в първия коментар като „Теодора“. Явно лицето „Теодора“ не е добре с главата и този факт едва ли ще убегне от зоркия и критичен поглед на нашите читатели. А на вас – поздрави и успехи от екипа на Скандално.нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *