Мутри изнудват Галена със секс компромати

0
Галена

Бандитска групировка изнудвала фолк певицата Галена за 20 000 лева, издават близки до звездата. Бандитите искали парите, за да не разпространят скандален порно клип от далечната 2003 година, на който изпълненията на тогава бъдещата чалгарка надминавали и най – смелите представи за разкрепостен сексуален живот.

Според анонимните източници, рекетьорите заплашили Галена, че ако не им изплати въпросните 20 бона, ще започнат да предлагат видео продукцията на жълтите издания. Дори към момента провели няколко първоначални разговора, но медиите също се дърпали и не искали да плащат, поради високата цена. Парламентьорите обаче не отстъпвали и държали да получат цялата сума.

Галена

Певицата и мъжът й Галин пък обмисляли в момента дали да пуснат жалби в звеното за броба с организираната престъпност, позовавайки се на българските закони, според които разпространяването и извличането на печалба от личния живот на гражданите се таксува като сериозно престъпление. Самите действия на наглеците пък били определени като чист рекет.

Според осведомени източници, видеото било с дължина от около четири минути. Негов автор пак бил бившият люовник на Галена, който преди време разпространи други два скандални клипа с горещи еротични сцени.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2-a3LJFD_Q4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *