Мутресата Преслава стана любовница на Любо Чука – с видео

0

преслава любо чукаКолегите на Преслава са потресени от странното й поведение. През последните няколко седмици актуалната изпълнителка е станала направо неузнаваема с отношението си към околните.
Това момиче винаги сме го давали за пример как славата не може да промени един готин човек, но явно и нея звездоманията успя да я обсеби. Не е за вярване, че започна да се държи като най-долна мутреса, цъкат с език в бранша.
Като начало Преслава започнала да страни от всички и дори да не поздравява, когато се разминава по коридорите на димитровградското студио с някоя от младите си колежки. Тя се правила дори, че не забелязва доста по-опитни от нея певици като Камелия и Райна. Общувала единствено с Галена и Глория. Непрекъснато парадирала със скъпите си тоалети и се хвалела, че през лятото ще ходи на море на най-скъпата дестинация – Сан Тропе. любо чука преслава
Според запознати Преслава си навирила носа заради новата си любов – Любомир Симеонов – Любо Чука, прочул се като най- коварния и зловещ бияч на мафията и най-доверено лице на маастития висаджийски бос Таки.
Заварката между Любо Чука и Преслава се случи преди три месеца, малко след гръмкия дебют на българина с най- силни юмруци в силовите боеве от веригата ММА.
Преслава била на крилете на щастието с новата си любов. Певицата дори отменила няколко свои участия за да бъде плътно до изгората си. Лошото е, че покрай контактите си с мутри и самата тя е усвоила лошите навици на техните държанки, коментират в съсловието.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *