Мухльото Димчо от „Столичани в повече“ стана рекламно лице на шпеков салам – с видео

1
На Иван Панайотов не му било никак трудно да влиза в образа на Димчо от "Столичани в повече"
На Иван Панайотов не му било никак трудно да влиза в образа на Димчо от "Столичани в повече"

Един от основните образи в сериала „Столичани в повече“ е този на маминото синче Димчо, който се домогва до женитба с персонажа на актрисата Вили Марковска. Кино експертите коментират, че играе перфектно ролята си, щом е успял да провокира 90% от зрителите искрено да го ненавиждат. Колеги на актьора Иван Панайотов коментират под сурдинка, че едва ли му е толкова трудно да играе ролята на загубеняка Димчо, тъй като в личния си живот той също бил доста скромен. Твърди се, че Иван Панайотов тайно си падал по своята партньорка в продукцията – Вили Марковска, но не смеел да я заговори извън снимачната площадка. Няма сериозна приятелка.
За родения през 85-та година актьор това е първа по- сериозна изява пред камерите. Преди това се пробвал за известно време като телевизионен водещ, но без особен успех. Увлича се и по участия в рекламни клипове. Образът му става известен най- вече с рекламата на шпеков салам „Леки“, която се въртя в родния ефир преди няколко месеца. Тогава Иван Панайотов влезе в ролятаа на германец на име Ханс, който се запознава с бащата на българската си приятелка. След като се запознава с родния иван панайотов димчоколбас, Панайотов изрича култовата фраза: Яяя, гууд! и се сприятелява с бъдещия си тъст.
Любопитна подробност е, че противно на логиката, актьорът, рекламиращ шпеков салам, е заклет вегетарианец. Той не може дори да помирише каквото и да е месо.
От доста години Иван Панайотов дори членува в Българското вегетарианско интернет общество. Той признава, че може да яде единствено морски риби.
Тъй като е родом от Бургас, от малък свикнал да го тъпчат с попчета и сафрид. Във въпросната реклама на сериала обаче се навил да участва много бързо, след като му предложили тлъст хонорар от 5 хил. лв.
Парите били заработени за отрицателно време, тъй като снимките продължили само 1 ден. Наложило се обаче той да преглътне половин палка салам, докато траели дублите.
Иван Панайотов е учил „Куклено актьорско майсторство“ в НАТФИЗ, но в момента следва актьорство за драматичен театър в класа на Доц. Ивайло Христов. В сериала „Столичани в повече“ е поканен след като продуцентите виждат в него перфектния актьор за ролята на Димчо. Иван Панайотов признава, че любимата му реплика от сериала е следната: „Миме, то ако не беше локум, друго щеше да е“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Незнаех,че когато един човек е скромен е загубеняк.?и това да си скромен е нещо лошо,но то в днешно време ценностти няма и всичко е сбъркано.Всичко най-хубаво желая на момчето.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *