Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Поклонение на ул. Арарат 8 – РЗС и в-к „Галерия“ се съвещаха с Алексей – с видео

alekp

Алексей пред дома си в кв. Лозенец

В първия ден след  излизането на Алексей Петров от ареста, всичките му слуги побързаха да му се поклонят. Вестник „Галерия” и РЗС най- после свалиха гарда и разкриха за кого работят. Трактора пък обяви, че влиза в политиката – Каква „изненада”! Крайно време беше да се легитимира като спонсор и идеолог на РЗС.

Приятелите на Алексей Петров от вестник „Галерия” първи допълзяха до вратата на луксозната кооперация на ул. „Арарат” №8 в кв. Лозенец. Явор Дачков поведе хорото. Журналистът обяви в интервю, което даде по- късно, че акция „Октопод” е била инсценировка, целяща прикриването на чутовна

Явор Дачков взе интервю от Алексей

Явор Дачков взе интервю от Алексей

далавера с изчезнали пари. Цветан Цветанов се надявал, че щом прибере „на топло” Трактора, ще може да потърси на спокойствие събраните компромати от бившия дансаджия  по скандалната афера в комплекса на басейна „Спартак“. Явор Дачков потвърди, че наистина е планирано ликвидирането на Трактора в следствения арест.

Поборниците за канонизирането на Алексей Петров за светец – Сашо Диков и Кристина Патрашкова, също отидоха на поклонение пред мъченика. Дано сега, щом го пуснаха, да престанат да врещят наляво- надясно – „Алексей е невинен, всички други са боклуци” . Може пък и те да влязат в политиката, по подобие на господаря си.

Янето занесе на болника свежи плодове

Янето занесе на болника свежи плодове

Върха на палячовщината обаче беше появата на Яне Янев с торба грозде и ябълки в ръка. След близо двучасово съвещание в палата на бившата барета, Воеводата съобщи, че Алексей Петров ще влезе в политиката. Че той не е излизал оттам! Каква сензация е това – Янето губи форма.

Най- големият глупак в ситуацията се оказа  Цветан Цветанов – с право му се подиграват послушниците на Алексей. Факт е, че МВР е предприело акция „Октопод” без най- напред да събере достатъчно доказателства. Последвалите 9 месеца, през които Трактора беше държан в ареста, също не бяха оползотворени правилно. Вместо да се съсредоточат върху случая, хората на Цветанов се хвърлиха в още куп операции – също безрезултатни. Така се стигна до 9. 10. , когато Цветанов и МВР за пореден път бяха опозорени пред обществото.

Въпреки че делото срещу Алексей Петров продължава, изходът му вече е ясен. Процесът ще се влачи поне година, докато накрая не му дадат скромна присъда зад решетките. Като приспаднат времето, прекарано под домашен арест, ще се окаже, че Трактора вече си е излежал присъдата. Междувременно, клакьорите му ще продължат с опитите за дестабилизиране на държавата.

Едно е сигурно – предстои жестока битка за власт  между бивши комунистически ченгета!

Алексей, също като Бойко, обича медийното внимание. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *