Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Моцарт и Вивалди „текват“ от чешмата

Цял ден водата се радва на звуците на класическа музика

Моцарт и Вивалди поздравиха водата на столичани по случай световния ден на водата вчера. При филтрираните басейни на станция „Бистрица“ за целта бе монтирана  музикална система, която да озвучи помещението с класическа музика, която да облагороди безценната течност, заявиха  с гордост от „Софийска вода“.

Вместо да свали цените "Софийска вода" пуска музика в пречиствателната станция

От дружеството със захлас разясниха, че класическата музика ще повлияе положително на структурата на водата и ще я успокои.  От „Софийска вода“ обясниха, че  научните изследвания доказват, че  кристалната решетка на водата добива дори лечебни свойства под въздействието на музиката, тъй като  водата има изключително добре развит музикален слух и завидна памет. Опитът на специалистите през годините сочи, че под влияние на  красиви думи и класическа музика при замръзване водата образува  хубави симетрични кристали,  докато ако е изложена на скандали и чалга, тя  заема грозна и несиметрична форма.

Изключително интересно е твърдението на специалистите, че паметта  на водата може да изиграе лоша шега на здравословното ни състояние, тъй като както всички знаем по –  голяма част от тялото на човека се състои от вода. Водата изложена на негативно влияние обаче може да нанесе сериозни поражения на консуматорите. Софиянци обаче явно не разбраха много  идеята от нововъдението на „Софийска вода“ и коментираха,  че те ще се почувстват значително по – добре, ако дружеството смъкне цените на водата и така няма да я излагат на негативно влияние и тя ще е значително по – полезна за телата ни.

Цял ден водата бе огласяна от звуците на Вивалди!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *