МОСАД пазят израелците в България

0
МОСАД
Агенти на МОСАД пазят израелските граждани у нас

Агенти на МОСАД ще пазят своите сънародници в България  заедно със служители на ДАНС. Най-охранявани са синагогите, хотелите и някои християнски храмове. Причината за сериозно засилената охрана е еврейската Нова година, която е на 17 септември.

На 17 септември е и официалният празник на София – Вяра, Надежда и Любов. Израелските спецчасти са отбелязали, че преди атентата на 18 юли   те не са имали информация за подобно покушение, а и в момента нямат данни за предстоящи атентати. Въпреки това, те ще бранят сънародниците си, защото е възможно да има нови опити за масови убийства на евреи. България не е в списъка на страните, опасни за израелците, но това не пречи те да са с повишено внимание. Наблюдават се летищата в Бургас, София и Варна, поради засиленото активиране на групировката Хизбула. Няколко по-малки терористични организации  са се обединили под името „Световен джихад в страните от Магреба“.

Нашите антитерористи също за засилили охраната на места, където има по-голямо струпване на израелски граждани. Същата молба е отправена и към Гърция и Кипър, въпреки че и тези страни се смятат за мирни, но евентуални терористични актове няма да са изненада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *