Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Морско чудовище с рога нападна Испания! (Снимки + Видео)

Четириметров неизвестен на науката звяр потресе кралството

морско чудовище в испания

Морско чудовище

Огромно четириметрово чудовище бе изхвърлено от морските вълни на испанския бряг. Появата на митичното създание потресе биолозите по целия свят и предизвика невероятни вълнения.

„Потресени сме. Това е невиждан досега морски дракон с дълго, бяло тяло на змия и остри рога. Изглежда като нарисувано митично създание, но вонята от разлагащата му се плът съвсем не е приятна. Още не можем да разгадаем какво всъщност е това невероятно създание”, сподели координаторът на Гражданска защита – Виярикос Мария Санчес.морско чудовище в испания

Тя допълва, че тялото на дракона е намерено по случайност от местна жена, която на секундата алармирала властите. След като екипите пристигат на мястото, изтеглят цялото тяло на съществото и остават като втрещени.

„Тялото на звяра беше в напреднал стадий на разлагане. Вярвайте ми, наистина миришеше лошо. Заради степента на разлагане погребахме огромното туловище, но едва след като взехме достатъчно биологичен материал за изследвания”, допълва Санчес. Към момента има няколко теории, като главната о тях е, че

Става въпрос за непознат вид акула с рога

Според биолога д-р Толандо, все още е твърде рано да се правят каквито и да е заключения. Първите подкрепени с научни факти догадки ще бъдат оповестени едва, след като се направи анализ на костите и генетичния материал. Това обаче не се знае кога ще стане, тъй като струва много пари и към момента все още никой не се наема да го финансира.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *