Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Моника Станишева: Влюбих се в Сергей чак след 3 години!

Моника Йосифова призна, че първа се влюбила в Сергей Станишев. Въпреки че се познавали от 2006, едва три години по- късно се появила любов. В началото тя много го съжалявала заради атаките към него и съжалението й прерастнало постепенно в други чувства. Той не подозираше за чувствата ми, държеше се приятелски, пък и нещата бяха сложни. Той беше ерген, а аз жена с две деца. Не помня кога погледна на мен като на жена, но ми стана приятно и го хванах за ръката. Тогава той се предаде и призна, че много ме харесва. В същото време не бяха официално разделени с Елена и аз имах чувството, че се натрапвам, призна си Моника.

Моника Йосифова

Тя за пръв път се появи с цялата си челяд при Гала. С нея бяха големите деца, Моника и Венцислав от брака й с Йосифов и малките Дария и Георги от брака й със Сергей. Георги е още бебе и големите го забавляваха.

Моника разкри, че Сергей  е затворен човек, но когато му спечелиш доверието, е много внимателен, добър и романтичен. Вкъщи е един, а навън друг. Вън винаги трябва да е нащрек заради непрекъснатите атаки, трябва да е стегнат веднага да отговори на евентуална атака срещу него. У дома обаче се отпуска, с удоволствие сменя пелени и въвежда ред, какъвто аз не  мога да въведа.

В началото тя се притеснявала, че той няма да приеме добре двете й големи деца, но това не се случило. Хлапетата обичали да говорят с него, да му споделят проблемите си, да търсят съвети в една или друга  ситуация.  Даже на него се доверявали повече, защото знаели, че ще ги изслуша и ще им даде най-правилния съвет. А ако не са прави, ще дискутира с тях и ще им покаже къде грешат. И братът и сестрата казаха, че много обичат вечер, като се събере цялото семейство на масата да го заливат с въпросите си и да споделят деня си. Той пък ги смятал за равни и им споделял своя.

Моника със смях оприличава семейството си на италианско. Тя е и мащеха на  двете големи деца на Венци Йосифов   от първия му брак и те обичат да им гостуват. Става много весело. Всички прегръщат Георги и си играят с него, даже се ревнуват кой ще спечели любовта му. А той е още бебе и понякога ревва с пълен глас от прекаленото внимание, понеже просто му се спи.

Историята на Моника и Сергей Станишев. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Моника Станишева: Влюбих се в Сергей чак след 3 години!

 1. Дарина Отговор

  08.11.2013 в 14:28

  Четири деца!Майко мила. Затова не му е било лесно да се предаде веднага

 2. Беба Отговор

  08.11.2013 в 14:49

  Влюбила в Станишев чак след 3г. от какво? От как е разбрала,че ще става шеф на ПЕС,3г след раждането на първото си дете от Станишев,3г след брака си с Йосифов или като е разбрала,че няма да бъде банкер.Кога се очертава следващата огнена,безпределна и вечна любов,3г. след като опапа парите от Хохегер ли?Ау много влюбчива тая бе!

 3. Жужи Отговор

  09.11.2013 в 9:44

  Доколкото разбирам се е влюбила три години, след като се запознали. Нека се обичат, нека се плодят

 4. Иванов Отговор

  14.10.2022 в 22:53

  Била жена с две деца! плюс милиони наследени от банкера Йосифов. Сергей е алчен и властолюбив, зарязал хубавата Елена, с която съжителстлвал много години и предпочел… парите. Спомнете си каква борба се водеше между него и Първанов за ръководител на БСП. Сега той вече не е шеф на ПЕС и му предстои борба с Нинова. Първото нещо, което той ще направи, ще започне на натрапва Истамбулската конвенция. За неговата сексуална ориентация недвусмислено говори нтората сричка на неговото име.

 5. Иванов Отговор

  14.10.2022 в 23:05

  Била жена с две деца! плюс милиони наследени от банкера Йосифов. Сергей е алчен и властолюбив, зарязал хубавата Елена, с която съжителстлвал много години и предпочел… парите. Спомнете си каква борба се водеше между него и Първанов за ръководител на БСП. Сега той вече не е шеф на ПЕС и му предстои борба с Нинова. Първото нещо, което той ще направи, ще започне на натрапва Истамбулската конвенция. За неговата сексуална ориентация недвусмислено говори втората сричка на неговото име.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *