Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Моника Добринова: Брендо няма да отмъщава

Лара още не е виждала Брендо

Лара Банева

Лара Банева

Майката на отвлечената Лара Банева беше категорична, че нито тя, нито Брендо ще търсят отмъщение под каквато и да е форма за похитителите, вдигнали ръка върху малкото им дете. Моника Добринова разкри, че получила успокоително писмо от Евелин Банев, в което той я призовава да бъде оптимистична.

„Няма да правим каквито и да е частни разследвания по случая. Категорично. Пожелавам на похитителите да си харчат парите със здраве, защото на този свят няма по – голямо щастие от това, да ти върнат детето живо и здраво. В такъв случай просто си казваш – станалото е станало и продължаваш. Важното е, че не са се държали като животни към нея, върнаха ми я в добро състояние. Навярно това е причината да съм с толкова положителна нагласа”, казва Моника Добринова.

Моника Добринова и Лара

Моника Добринова и Лара

Тя допълни, че малката Лара все още не се е виждала с баща си, защото той не се е връщал в България. Според семейството е по – добре на този етап тя да не ходи до Италия, защото срещата с Брендо при настоящите условия само ще ѝ причини допълнителен стрес.

„Евелин Банев няма да търси възмездие. Като се замислиш – да, всеки родител би си помислил такова нещо. Истината е, че от него получих писмо, в което ми казва, че най – важно от всичко е бъдещето и трябва да гледаме само напред. Най – важно е децата да се чувстват добре, да бъдат здрави и да учат. За да станат пълноценни личности. Все пак той много добре знае каква е ситуацията у нас, безсмислено е да си губи времето с преследване на някого”

Майката на Лара каза за пореден път, че похитителите са се държали добре към малката ѝ дъщеричка. По 24 часа на денонощие с нея е имало човек, не е била лишавана от дневна светлина. В един момент бандитите дори успели да я направят съпричастна към пъкленото си дело като ѝ казали, че по този начин ще помогне на татко си да излезе по – бързо от затвора.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3wQbmqVqzWQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *