Монахиня влязла в метох с цяла чанта вибратори. Не хвърляйте камъни по грешницата!- с видео

1
monahinia-vibrator1
Сестра Августина не загърбила плътските удоволствия

Skandalno.net Млада послушница в Самоковския женски метох направи за резил светата обител и удари черен печат върху доброто име на Божия храм. Жената / тя си знае поради какви причини/ едва на 35 години се отказала официално от светското и плътското, за да се посвети единствено и само на духовното.

Но очевидно духът мисли едно, а плътта – съвсем обратното. И поради тази причина Августина, бивша учителка от Пазарджик, сигурно изкушавана от дявола, внесла цяла чанта с вибратори в манастира. Но както винаги става в подобни случаи – няма истина, която рано или късно предателски да не изскочи наяве. Нейна сестра монахиня при почистване спипала странния пакет с още по-странното за нея съдържание.

Без да губи време сестрата показала находката си на игуменката. Решението било логично и въобще не закъсняло. Монахините прогонили „мръсницата” от светата обител, като преди това трябвало десетки пъти да се моли за прошка пред иконите на светците и на Господа.

Не хвърляйте камъни обаче по грешницата. Всичко това се е случило по две причини, които е трудно да спорят с живота, който ни е даден по волята Божия. А именно, плътското у хората е не защото те са някакви извратеняци, а защото природата иска да е сигурна, че нейното творение няма да се погуби. Законът на живота е толковаmonahinia-vibrator2 силен, че той не признава измислени човешки категории като прелюбодеянието, например. Щом то се случва дори в арабския свят, където убиват с камъни за подобен грях. Но служителите на религията са въвели лицемерни правила по отношение на секса. Без дори да се сетят, че те са в противоречие със закона на живота, или пък както биха казали силно вярващите – с волята на Бог. Затова непрекъснато ставаме свидетели на сексуални извращения у духовни лица при тези неестествени спрямо природата на човека забрани. Най-потресаващите от тях за разтърсващите педофилски скандали, които раздират католическата църква напоследък. Някой трябва да си направи изводите от всичко това. Но едва ли може да се очаква такова нещо от мухлясалите и лицемерни мозъци, които движат Божиите дела на Земята.  Skandalno.net
Не хвърляйте камъни, човещинка си е! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *