Мон Дьо: Андреа има топки между краката!

0

Мон ДьоСветският хроникьор Мон Дьо, който бе известен в по-младите си години като бургаския журналист Мариян Станков, се  появи снощи като защитник на Андреа при елиминациите в „Денсинг старс”. 

Появата му бе в пълен унисон с поговорката „Боже, пази ме от приятели, от неприятелите сам ще се опазя”. Той заяви, че познава Андреа, че тя е мъжко момиче и за доказателство се провикна: ”Тя има топки между краката си!” Публиката онемя, Никол едва не изпусна микрофона, а възползвал се от внезапната тишина Мон Дьо повтори култовата фраза за топките да не би някой да не го е разбрал. Андреа денсинг

Никол се опита да го спре, но той и без това нямаше какво друго да каже и повтаряше едно и също. Мариян изглеждаше или пиян, или дрогиран,  или отнесен от слънчевите изригвания, но се усмихваше разсеяно и това беше цялата му защита. За разлика от него Антония Петрова, която също беше защитничка на Андреа изнесе цяла пледоария, без дори да се запъне и се обоснова защо тя трябва да остане и на какво е способна. И Антония малко сбърка, като се позова на денонощните репетиции на певицата и пълната и всеотдайност, без да знае, че любимата на Кубрат изобщо не е отделила време за репетиции за първия си танц и се появявала два дни за  малко, колкото да разучи стъпките и  тичала на собствените си участия по клубовете.

С такива защитници и с лошото си изпълнение в понеделник Андреа закономерно отпадна. С топки или без, тя не можа да мине бариерата, но за сметка на това благодари любезно на журито и на другите танцьори за прекрасната атмосфера и новите приятелства, макар че те нямаха търпение да й видят гърба, защото просто нямаха време да се сприятелят с нея.

Андреа стана поредната отпаднала от „Денсинг старс“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *