Момиченце спасява татко си – оказва се жертва на мошеници

1

Деветгодишно момиченце хвърляло пари и злато на чичковци да спасят баща му. То си играело само вкъщи, когато телефонът звъннал и припрян глас му обяснил, че татко е катастрофирал, блъснал друг човек с колата си и трябват пари, за да бъде спасен ранения.

Иначе татко можел да отиде в затвора. Затова малката да хвърли в пакетче всички пари и всичкото злато от къщи, за да спасяват тати. Разплаканото момиченце обърнало цялата къща, събрало 800 лева и всички златни бижута на мама и ги подхвърлило на измамниците. То останало разтреперано и се молело парите да стигнат, за да спаси баща си.

Случаят станал в столицата в квартал „Младост”. Докато малката обезумявала от тревога, се прибрал татко й и учудено попитал защо плаче. Тя се хвърлила на врата му и попитала, тате, освободиха ли те. Мъжът дълго време не могъл да успокои дъщеря си, която хълцала и била изпаднала в стрес. След като започнаха да ограбват къщи на покойници, крадците станаха толкова нагли, че вече се гаврят и с малки деца. Вие не сте хора, вие сте идиоти! – възкликнаха майки в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *