Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Момиченце от Франция е новата Ванга! – видео

vanga27- годишно момиченце от Франция е наследило дарбата на баба Ванга. Детето с феноменални гадателски способности, които смаяха света, предрече ядрената катастрофа в Япония. Малката Каеде Убер беше провъзгласена за преродената пророчица от Петрич, след като за първи път се появи по телевизията в Русия.

Роденото в затънтено френско село момиче, открива дарбата си едва тригодишна. Първото й предсказание било за брат й – Каеде казала на родителите си, че той ще си счупи крака. Няколко дни по- късно по време

Каеде Убер е преродената Ванга?

Каеде Убер е преродената Ванга?

 на игра, момчето се спънало и паднало, след което цял месец кракът му бил в гипс.

Родителите постепенно осъзнали, че детето им разполага със свръхестествени способности. Но тъй като живеели в прекалено малко селце, се погрижили да скрият дарбата на дъщеря си, за да си нямат проблеми със съседите.

Семейството на Каеде обаче реши да разкрие най- после тайната й пред света. За представянето й избраха руската телевизия НТВ, която предложила най- висок хонорар за участие.

Малкото момиче поразило зрителите най- напред с приликата си с баба Ванга. Също като

Ванга казвала, че ще се прероди във Франция

Ванга казвала, че ще се прероди във Франция

българската пророчица, Каеде има проблеми със зрението. Детето призна, че често на сън му се явява възрастна жена със слепи очи и забрадка на главата. Макар й да говорила на чужд език, момичето разбирало всяка дума.

Основание да обявят малката французойка за наследница на Ванга, дават думи на самата петричка гадателка. Пророчицата е казвала, че ще се прероди във Франция, където живяла и в предишния си живот. Ванга мечтаела да посети страната, но приживе така и не се отворила възможност. Предрекла още, че ще се прероди в бедно семейство и отново ще се грижи за хората.

В България всяка втора врачка претендира, че е наследница на баба Ванга. Дали наистина малкото момиче от Франция е истинската пророчица или поредната спекула, тепърва ще разберем.
Ванга в спомените на хората. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *