Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Момчил Добрев: Цветан Цветанов и шефа на НАП Красимир Стефанов да бъдат уволнени

Момчил Добрев

Момчил Добрев

ДО Министър – председателя БОЙКО БОРИСОВ
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО Г-Н БАРОЗО – ПРЕЗИДЕНТ НА
ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯЗА ИНФОРМАЦИЯ

ДО посланика на САЩ ул. Козяк № 16 София 1407
До посланика на ГЕРМАНИЯ – ул.Ф.Ж.Кюри 25, София
До посланика на Холандия и правителството на Холандия
До пасланика на Финландия и правителството на Финландия
До посланиците на всички държави членки на Европейския съюз
ДО ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ В НС

ИСКАНЕ ЗА
1/. УВОЛНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОЙТО МАКАР ЧЕ КАКТО ВИЕ ТАКА И МВРП БЯХА УВЕДОМЕНИ ОТ 06.07.2011Г. ЗА ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ ОТПРАВЕНИ ОТ БИЗНЕС-ДАМА БЛИЗКА ДО ВАС ДО СЕМЕЙСТВОТО МИ, НЕ ПРЕДПРИЕ НИКАКВИ МЕРКИ И РЕАЛНО НА 21.09.2011Г. ИМАШЕ ОСЪЩЕСТВЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО И ВЪЗ ОСНОВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪРЗИТЕ РЕАКЦИИ ДАВАМА ДУШИ НЕ ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ.

2/. УВОЛНЕНИЕ НА Г-Н КРАСИМИР СТЕФАНОВ – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА НАП, КОЙТО ВЪПРЕКИ ВЛЕЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ НА АССГ ОТ 05.04.2011Г. НЕГОВАТА СЛУЖБА И НЕГОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НЕ ДВИГНАХА ВЪЗБРАНИТЕ И ЗАПОРИ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО МИ НАРЕДЕНИ ОТ ВАС И ВАШИ СЛУЖИТЕЛИ.

3/. УВОЛНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ВРЪЗКА С НАШЕ ИСКАНЕ ОТ 11.04.2011Г. ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА 95 % ОТ АКЦИИТЕ НА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД НА ФИРМАТА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЗЖМЪНТ”-АД .

ОТ ЛИЧНО ЛОРД ПРОФ. Д-Р МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ И
КАТО – управител На ФИРМА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМНЪТ”-АД
1404 София, ж.к. Гоце Делчев, бл.244, вх.Е, ет.4, ап.80

Уважаеми господин МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО БОРИСОВ,

1/. МАКАР , ЧЕ НА ДАТА 06.07.2011Г. С ВХ.НОМЕР 3655 ЛИЧНО БЯХТЕ УВЕДОМЕН ЗА ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ СРЕЩУ МЕН – ЛОРД. ПРОФ.Д-Р МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО , ОТПРАВЕНИ ОТ БЛИЗКА НА ВАС БИЗНЕС ДАМА, НИТО ВИЕ НИТО ВАШИЯ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НЕ ПРЕДПРИЕ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ, И РЕАЛНО НА 21.09.2011Г. СЕ ИЗВЪРШИ НАГЪЛ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА РОДИТЕЛИТЕ МИ . БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪРЗАТА РЕАКЦИЯ НА СЪСЕДИ МОИТЕ РОДИТЕЛИ НЕ ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ.
ВЪВ ВРЪЗКА С ТОВА ИЗИСКВАМ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И УВОЛНИТЕ КАТО МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ Е НАЛИЦЕ ПОСЕГАТЕЛСТВО НА ЖИЛИЩНИЯ ИМОТ , В КОЙТО ЖИВЕЕ ЛИЦЕ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПАРСПОРТ., КОЕТО Е НАРУШАВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

2/. НЕЗАВИСИМО ЧЕ ВИЕ БЯХМТЕ УВЕДОМЕН, ЧЕ Г-Н КРАСИМИР СТЕФАНОВ И ПРЕДСТАВЛЯВАНАТА ОТ НЕГО ДЪРЖАВНА СЛУЖБА НАП НЕ ВДИГАТ НАЛОЖЕНИТЕ ВЪЗБРАНИ И ЗАПОРИ , НАЛОЖЕНИ ПО ВАША И НА ДРУГИ ЛИЦА ОТ ГЕРБ ПОРЪЧКА , ВЪПРЕКИ ВЛЕЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД СОФИЯ ГРАД ОЩЕ ОТ 05.04.2011Г. , НИТО ВИЕ НИТО МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НЕ ИЗПЪЛНИХА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ЗА НЕЗАБАВНОТО УВОЛНЕНИЕ НА Г-Н КРАСИМИР СТЕФАНОВ И ВИНОВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ,
С НАСТОЯЩОТО ИСКАНЕ МОЛЯ ПОВТОРНО ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАКОНА И ДА УВОЛНИТЕ Г-Н КРАСИМИР СТЕФАНОВ И ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ , ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ЗАГУБИ ПРЕДЯВЕНИ НА НАП ОЩЕ НА ДАТА 06.08.2011Г., И ДА ГИ ДАДЕТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА.

3/. МАКАР ЧЕ ОЩЕ НА ДАТА 09.07.2010Г. С ВХ.НОМЕР 4461 В МИНИСТРЕСКИ СЪВЕТ И С РЕГ. № 32-02-2453 ОТ 09.07.2010Г. БЕШЕ ПОИСКАНО ОТ ВАС КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СЪОТВЕТНО ОТ МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА , КАКТО И ТОВА БЕШЕ НАПРАВЕНО ОТНВО НА ДАТА 11.04.2011Г. С РЕГ.НОМЕР 3-02-1022 , МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА НЕ ИЗПЪЛНИ ЗАКОНАИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И УСТАВА НА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД И НЕ ПРЕХВЪРЛИ 95 % ОТ АКЦИИТЕ НА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД НА ФИРМАТА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД.
С НАСТОЯЩОТО ПРАВЯ ИСКАНЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ И ДА ПОИСКАТЕ НЕЗАБАВНОТО УВОЛНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА И РЕСОРНИЯ ЗАМ. МИНИСТЪР И ДАДЕТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЛИЦА И БИВШИЯ Г-Н ЦВЕТКОВ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ЗАГУБИ ПО ФАКТУРА № 7/19.12.2008Г.
ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ ЩЕ ПОТЪРСИМ ПРАВАТА СИ ДАЖЕ В МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ПО ТАКА ПРЕДЯВЕНИТЕ ЗАГУБИ ПО БЕЗЗАКОНИЕ.

Дата 28.09.2011г. София Подпис:

/ Лорд проф.д-р Момчил Добрев посланик на добра воля/

До Г-Н ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – ПРЕЗИДЕНТ
На Република България
1123 СОФИЯ бул. Дондуков № 2

TO MR. PRESIDENT JOSE MANUEL BARROSO
MR. BARROTT –
EUROPEAN COMMISSION

TO THE EUROPEAN PARLIAMENT
COMMISSION FOR JUSTICE
COMMISSION FOR HUMAN RIGHTS

ИСКАНЕ
ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ПО ЧЛ. 100 АЛ.3 И
ЧЛ. 102 АЛ.1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ДА СВИКАТЕ КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА С МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ ЧРЕЗ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ОПИТ ЗА УБИЙСТВО

ОТ ЛОРД ПРОФ.Д-Р Момчил Добрев ДОБРЕВ
С адрес: 1404 София , п.к. 101

ОТНОСНО: Мафия в ДЪРЖАВАТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НА
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – Г-Н ПЪРВАНОВ,

С настоящото ПОРЕДНО ЩЕСТО писмо, а до момета пет пъти не предприехте никакви действия и не изпълнихте задълженията си, ИЗИСКВАМ ОТ ВАС да предприемете съответните мерки и да изпълните задълженията си по чл. 100 ал.3 и чл. 102 ал.1 от Конституцията на Република България и да свикате консултативния съвет за национална сигурност във връзка с мафията в държавата, и правителството заради рекета изнудването от изпълнителната власти извършени престъпления – заплахи за смърт от близки до управляващите от ГЕРБ, ОПИТ ЗА УБИЙСТВО , БЕЗДЕСЙТВИЕ НА МВР И МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ, БЕЗДЕЙСТВИЕ НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ
И ПОИСКАТЕ НЕЗАБАВНО ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЕВЕНТУАЛНО АКО ВИЕ ПРЕЦЕНИТЕ НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ОСТАВКАТА НА КАБИНЕТА МУ ПОРАДИ СЛЕДНИТЕ БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА:

1/. На дата 06.07.2011г. с вх.номер 3655 до Министър Председателя на Р България г-н БОЙКО БОРИСОВ. Лорд проф.д-р посланик на добра воля МОМЧИЛ ДОБРЕВ внаесох искане за отговор до Министър Председателя на Република България : относно
1/. ОТПРАВЕНИ ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ СРЕЩУ МЕН ОТ БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА ВИ ФИРМИ И ЛИЦА ИМАЩИ ИНТЕРЕС ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД
2/. ДАЛИ ИМА НАРЕЖДАНЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛ-
НАТА ВЛАСТ ДО АДМИНИСТРАТИВНИТЕ И ДРУГИ СЪДИЛИЩА ДА ИЗЧЕЗВАТ ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ.
3/. ДАЛИ ИМА ПОРЪЧКА ЗА СЪСИПВАНЕ НА ЦЕЛИ ФАМИЛИИ ЧРЕЗ НАП И ПРОКУРАТУРА

НА ДАТА 21.09.2011Г. МЕЖДУ 9,00 И 9,15 ЧАСА БЕШЕ НАПРАВЕН ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА СЕМЕЙСТВОТО НА МОМЧИЛ ДОБРЕВ В ГР.СОФИЯ. СЛУЧАЙНО ТОЗИ ДЕН МОМЧИЛ ДОБРЕВ ИЗЛИЗА ПО-РАНО . В ДОМА МУ ОСТАВАТ РОДИТЕЛИТЕ МУ, ЕДИНИЯТ ОТ КОИТО НЕПОДВИЖЕН.
НА ВХОДНАТА ВРАТА В ПОЛИЦЕЙСКА УНИФОРМА ЛИЦЕ ЗАПАЛВА АПАРТАМЕНТА НА ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ.
ПОДПАЛВАЧЪТ ЗНАЕ И ВИЖДА ЧЕ ЕДИНИЯТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ГЛЕДА НА ШПИОНКАТА, ЗАКРИВА ШПИОНКАТА И ЗАПАЛЗВА ВХОДНАТА ВРАТА. НА СЕКУНДАТА ПЛАМВА И ВЪТРЕШНОСТННА НА ВТРАТА И САМО 10 САНТИМЕТВРА СПАСЯВА ЕДИНИЯ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА ЧМОМЧИЛ ДОБРЕВ ЗА ДА ИЗГОРИ КАТО ФАКЛА , А ДРУГИЯТ ТЪЙ КАТО Е НЕДОПВИЖЕН ДА СЕ ЗАДУШИ.

ЗАЩО Е ТОЗИ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО:
1/. ФИРМАТА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-ООД Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРЕДИТОР НА ДЪРЖАВНАТА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД – съгласно счетоводна експертиза приета в Софийски Градски Съд е тридесет и шест цифрено число. Т.е. минимум 150 милиарда лева, койлкото е фактурата . Делото изчезва неслучайно по времетео на управлението на съдията Георги Колев в СГС – един от близките на Бойко Борисов,Цветан Цветанов и ГЕРБ. Цялото общество знае, че Бойко Борисов е решил да даде фирма „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД на своя близка бизнес-дама. Не случайни са и всички дзействия на депутатите на ГЕРБ – Български пощи е изваден от забранителния списък. Фирмата ВЕЧЕ Е ОБЕЩАНА НА БЛИЗКА ДО БОЙКО БОРИСОВ.
ЗАПЛАХАТА ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА Е В СМИСЪЛ , ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВА ЛОРД ПРОФ. Д-Р ПОСЛАНИК НА ДОБРА ВОЛЯ МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДА ТЪРСИ ПРАВАТА НА ФИРМАТА , КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД ОТ ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД , ЩЕ БЪДА ФИЗИЧЕСКИ ЛИКВИДИРАН.
А ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ДОКАЗВАТ ПО-ГОРНОТО.
ПАРЛАМЕНТА С ГЛАСОВЕ НА ГЕРБ ИЗКЛЮЧИ ОТ ЗАБРАНИТЕЛНИЯ СПИСЪК ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД.
ОБЩЕСТВЕНОСТТА БЕШЕ УВЕДОМЕНА ЗА ИНТЕРЕСА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПРИВАТИЗИРА ЧАСТ ОТ „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД.
А БЕЗСПОРНО Е , ЧЕ ФИРМА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ – ПРИЕТО И ПОТВЪРДЕНО И ДОКАЗАНО КЪМ ФИРМАТА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД, ЗА НАД 150 МИЛИАРДА ЛЕВА.

ЛИЧНО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ Е УВЕДОМЕН ЗА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОЩЕ НА ДАТА 09.07.2010Г. И СЛЕД ТОВА ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ.
МИНИСТРИ НА ТРАНСПОРТА – ЦВЕТКОВ И СЕГАШНИЯ СА УВЕДОМЕНИ ЛИЧНО КАТО ИМ Е НАПРАВЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СПАЗЯТ ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА- ПОСЛЕДНОТО Е ОТ ДАТА 11.04.2011Г.
ЗА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е УВЕДОМЕНО ПРЕДИ ТОВА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ – ДАТА 22.05.2009Г.
БИЗНЕС ДАМАТА НА КОЯТО Е ОБЕЩАНА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД ЗАПЛАШИ КОНКУРЕНТ ПОЖЕЛАЛ ДА ЗАКУПИ ЧАСТ ОТ БАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ, И СЪЩИЯТ ОТТЕГЛИ ОФЕРТАТА СИ НЕЗАБАВНО- ЯВНО ЗАПЛАХАТА Е БИЛА ГОЛЯМА И ЯСНА И КОНКРЕКТНА.

2/. ОЩЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПРЕМВРИ 2009Г. МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ПРЕДУПРЕДЕН , ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ НАД 48 ДЕЛА В СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА СЪДИЯ ГЕОРГИ КОЛЕВ, КОЙТО С ЯВНА ПОДКРЕПА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ СТАНА РЪКОВОДИТЕЛ НА ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД,
ТАКА И СТАВА.
ИМАШЕ ДЕЛА СРЕЩУ МИНИСТРЕСТВО НА ФИНАНСИТЕ ЗА 48 МИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА И ДРУГИ ТАКИВА ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ДЪРЖАВНИ ФИРМИ.
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ БОЙКО БОРИСОВ И МИНИСТЪРКА НА ПРАВОСЪДИЕТО МАРГАРИТА ПОПОВА БЯХА ЛИЧНО УВЕДОМЕНИ ЗА ТОВА ИЗЧЕЗВАНЕ И ЗА ДРУГИ НАРУШЕНИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. НЕ ПОСЛЕДВА НИКАКВА РЕАКЦИЯ И НЕКАКВО ДЕСЙТВИЕ.

3/. ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2009Г. НА СРЕЩА МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ , АЛЕКСЕЙ ИВАНОВ И ДРУГИ ЛИЦА, А В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ И ТРИМА ПРОКУРОРИ, ДВАМА ОТ КОИТО ГЕЙОВЕ, С ЦЕЛ СЪСИПВАНЕТО НА ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ.
НАП ПОСТАНОВЯВА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ „ ЗА УЖ „ ПРЕДПОЛАГАЕМИ ПУБЛИЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В РАЗМЕРИ ПО НАД 2 000 000 / ДВА МИЛИОНА/ ЛЕВА ЗА ВСЕКИ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВО ДОБРЕВИ И ФИРМИТЕ ИМ, А ТОВА ЧЕ „ УЖ МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ПРИДОБИЛ ДЕСЕТКИ ИМОТИ ОТ 2004 ДО 2009Г. И РАЗДАЛ ИМЛИОНИ НА ТРЕТИ ЛИЦА”.
МОМЧИЛ ДОБРЕВ НЕ Е ЗАКУПИЛ НИТО ЕДИН ИМОТ, НЕ Е ДАЛ НИТО СТОТИНКА ЗАЕМ НА ТРЕТИ ЛИЦА.
ТОВА Е ПОРЪЧКАТА НА ГОРНИТЕ ТРИ ЛИЦА.
ЗАПОРИРАНИ СА И ПЕНСИИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ НА МОМЧИЛ ДОБРЕВ.
ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ СПЕЧЕЛВА ОЩЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2011Г. ПЪРВОТО ДЕЛО СРЕЩУ НАП И СЪДЪТ ПОСТАНОВЯВА – ОТМЕНЯ ТЕЗИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ. СПЕЧЕЛВАТ СЕ СЛЕД ТОВА И ДРУГИ ДЕЛА СРЕЩУ НАП.
ДО МОМЕНТА НАП НЕ ВДИГА ВЪЗБРАНИТЕ . МОМЧИЛ ДОБРЕВН Е ПОИСКАЛ ОТ БОЙКО БОРИСОВ И МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ДА УВОЛБНЯТ КРАСИМИР СТЕФАНОВ И НЕГОВИ ПОДЧИНЕНИ. ТОВА НЕ СТАВА.

КАТО РЕЗУЛТАТ „ ОПИТ ЗА БРУТАЛНО УБЕЙСТВО!!!!”.

ЛОРД ПРОФ. Д-Р МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ДИПЛОМАТ НА ДОБРА ВОЛЯ И ПОСЕГАТЕЛСТВОТО НАД СЕМЕЙСТВТО МУ Е ПРЕЦЕДЕНТ В ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.
ТОЙ СМЯТА ДА ИНФОРМИРА ВСИЧКИ ПОСЛАНИЦИ, ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, САЩ , РУСИЯ,

ТЪЙ КАТО МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА, РЕКЕТА, ИЗНУДВАНЕТО, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ БЛИЗКИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО БИЗНЕС-ЛИЦА СА ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ , ТО МОЛЯ ДА СВИКАТЕ КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И РАЗГЛЕДАТЕ И ПОВДИГНЕТЕ ПО-ГОРНИТЕ ВЪПРОСИ И ДА ПОИСКАТЕ НЕЗАБАВНО ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЕВЕНТУАЛНО АКО ВИЕ ПРЕЦЕНИТЕ НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ОСТАВКАТА НА КАБИНЕТА МУ ПОРАДИ ГОРНИТЕ БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.
ПРИЛАГАМ ВИ:
1/. ВНЕСЕНОТО ИСКЕНО ОТ 06.07.2011Г. С ВХ.НОМЕР 3655 В МЧИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ЛИЧНО ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ.
2/. ПУБЛИКАЦИЯ В ИНТЕРЕНТ ОТ 25.09.2011Г.

Дата 02.10.2011г. София
Подпис: / ЛОРД проф.д-р Момчил ДОБРЕВ /
Признат за един от великите умове на 21 век от Американския Биографичен институт – 2009, и един от великите учени на 21 век от Международния Биографичен Институт в Кеймбридж – Лондон – 2009г.
Носител на наградат – ДИАМАНТА НА ДА ВИНЧИ И други награди

Настоящото ведно с приложените доказателства е изпратено по пощата с писмо с обратна разписка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *