Момчетата на Митьо Очите пак вилнеят на свобода

0
mityo_o4ite
Димитър Желязков Очите

Skandalno.net Уж разбитата банда на Митьо Очите продължава да вилнее. До месец се очаква да излезе и Янко Гюров- Поморийския, най- довереният човек на несебърския бос. По всяка вероятност ще има за задача да подготви „почвата” за шефа си Димитър Желязков, който в рамките на година , също ще бъде освободен- освен ако междувременно не го осъдят пак, този път за пране на пари.

Преди няколко дни  в Шумен бяха арестувани двама бивши пандизчии от групата на Митьо Очите. Муката и Мерджана бяха спипани от полицаите с голямо

Поморийския
Поморийския

количество наркотици, които са пласирали по всяка вероятност. Зашушука се, че Очите ги ръководи от затвора, но според прокуратурата това е невъзможно. Според магистратите групата на Димитър Желязков вече не съществува, а момчетата са действали на своя глава- удобно оправдание.

В родния ъндъргрунд обаче са на друго мнение. Седмината, които бяха арестувани през 2007, заедно с Митьо Очите, и вече са освободени, далеч не са цялата банда, която всяваше ужас по Южното Черноморие. По-дребните риби чакат само да излязат шефовете, за да се прегрупират отново. Тези момчета никога не са правили друго, свикнали са да живеят на широка нога и няма да се откажат от лесното правене на пари. Арестуваните Муката и Мерджана го доказват.

Както всяка ниша, така и оставената от Митьо Очите, вече се атакува, а част от нея вече е и завзета от нови сили. Само че това няма да трае дълго. С излизането на Поморийския се очаква постепенното реабилитиране на позициите на Митьо Очите. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *