Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Момчета снимат порно за 1 лев

Момчета снимат порно за 1 лев

Начинаещ режисьор на 15 години плати един лев на петокласници, за да станат главни герои в неговия първи порно филм. Отначало той обещал по един лев за всеки от актьорите, но после се отметнал и след края на снимките им връчил по петдесет стотинки хонорар.

Невероятната история се случила в циганската махала на благоевградското село Микрево, през август 2011 г.  Тогава Кирил Динков примамил две съседски момчета на 11 и 12 години, да дойдат с него на селския стадион, за да гледат футболна среща. Докато играчите се търкаляли по терена, Кирчо започнал да вербува приятелчетата да се снимат в еротичен филм, като им обещал по един лев надница.

Двете наивни момченца се съгласили и режисьорът ги отвел в близките храсти. Там наредил на артистите да свалят дрехите си, след което извадил мобилния телефон и започнал да снима. През цялото време напътствал децата как да представят полов акт между мъже и в същото време записвал с камерата на телефона. След като снимките приключили, Кирил дал обещаното само на едното момче, а на другото не платил с мотива, че не се е представило на ниво.

Момчета снимат порно за 1 лев

След това Кирчо започнал да реализира продукцията, като препращал филма чрез Bluetooth на свои познати или пускал на мераклии да гледат директно на неговия апарат. Той обаче не предвидил, че в съвсем кратък срок цялата махала ще бъде информирана за инцидента. Научили и роднините на двете деца, които първоначално поискали да набият режисьора, но после решили да подадат оплакване в полицията.

В съда младежът веднага направил пълни самопризнания и поради това делото било гледано по кратката процедура. Кирил е осъден на 6 месеца пробация, а неговите родители ще трябва да платят съдебните разноски.

И на родните чалга певици само еротика им е в главата:

http://www.youtube.com/watch?v=Jl14cMQKWxc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *