Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мокри сънища мъчат Лора Крумова

Водещата мисли само за секс

Лора Крумова

Лора Крумова

Въпреки че бременността и успешното раждане е най – голямото щастие в живота на всяко семейство, в някои случаи това е съпътствано с драматични сцени и обрати. Така например невероятната водеща Лора Крумова в момента се е превърнала в истинска машина за секс, тъй като хормоните съвсем сериозно бомбардират тялото ѝ.

Нейни приятелки разкриха, че в момента Лора Крумова се намира именно в онзи стадий на бременността, през който бъдещите майки на практика имат неистово желание за секс преживявания. Вследствие на това, тя перманентно страдала от мокри сънища и с нетърпение търсела всяка възможност да се усамотят с мъжа ѝ Сотир.

Лора Крумова

Лора Крумова

За добро или зло обаче, Сотир в момента е много зает да преподава в частното си училище по сърф, което развива по бреговете на Черно море. Влагал прекалено голям ентусиазъм в работата си и от труд не му оставали сили за нищо друго. Вечер едвам се дотътрял до леглото и всячески се стараел да финтира намеренията на своята Лора.

Непрестанните му откази обаче започнали да изнервят Лора Крумова, защото като всяка жена в напреднала бременност се разкъсва от противоречия. Ту си мислела, че Сотир се страхува да прави секс заради бебето, ту че си е хванал някоя друга. Защото плажовете буквално гъмжат от безмилостни кръвопийки, които си падат особено много по учители по сърф.

Ето как Волен Сидеров се нахвърли безмилостно върху Лора Крумова:

http://www.youtube.com/watch?v=nD0zfi6YfNk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *