Мнимият мамолог от „Господари на ефира“ направи опит за самоубийство

0

Мнимият мамолог Валерий   Обретенов, разкрит от „Господари на ефира” опита да се самоубие. Шоуто изобличи доктора менте след като служителки от БНР се оплакаха, че трябвало да ги преглежда безплатно, а той им взимал по 10 лева.

След шумния скандал Валерий   Обретенов решил да сложи край на живота си. Бил инжекция със смес от адреналин, аналгин и въздух, като преди това консумирал солидно количество алкохол. Фалшивият мамолог бил откаран по спешност във Военна болница, където лекарите спасили живота му. Въпреки това Обретенов споделил пред медиците, че ще повтори опита за самоубийство, защото „Господари на ефира” изфабрикували историята.

Пациентките на мнимия доктор се оплакаха, че прегледите при него били същинско изтезание. „Мамологът” грубо мачкал гърдите им, а за капак уж безплатния преглед им струвал 10 лева. В хода на разследването на „Господари на ефира” се оказа, че Валерий Обретенов няма диплома за лекар, а е обикновен биолог. Лъжа се оказаха и твърденията му, че работи в столичната онкология. По неведоми пътища обаче „докторът” се сдобил с документи от здравното заведение, с които се легитимирал.

Освен униженията, на които е подлагал жените, мнимият мамолог е изложил на опасност и здравето им, категорични са специалисти.  Обретенов няма необходимата квалификация да открие дали пациентките му имат туморни образования, а ги заблуждава, че са прегледани. С цялото си нахалство, въпреки че получава пари от БНР за работата си, Обретенов иска и от жените по 10 лева на ръка.

За последно Обретенов е работил в 23- то ДКЦ. Бившите му шефове разкриват, че причината да го уволнят е, че разбират за изпълненията му като „лекар“.

Ето какво разказаха препатили от мамолога. ВИЖ ВИДЕОТО:

 


 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *