Мним данъчен измами цял квартал в Перник

3
Измамник окраде цял квартал в Перник

Тарикат измисли уникален начин да оскубе наивните жители на ж-к „Църква” в Перник, представяйки се за служител на НАП. Хитрецът ежедневно обикалял по улиците в квартала и се заяждал с всички наред, като си намирал поводи да глобява хората за всякакви глупости.

Първоначално „данъчният” се правел на много строг и вадел дебел кочан с фишове за глоба, като се мръщел страховито пред погледите на наплашените от държавата граждани. След като смайвал жертвите си, играчът започвал да се прави на много великодушен и заявявал, че може да си затвори очите. След като получавал суми от 300 до 600 лева, той унищожавал фиша с глобата и напълно отменял наказанието.

Полицията дебне мошениците

Доста интересен е факта, че до момента няма нито едно оплакване в полицията срещу самозванеца. По една щастлива случайност, полицейските органи в града научили за шашмата и се самосезирали за всеобща почуда. Мошеникът бил обявен за издирване, но до момента не е заловен. Оказало се, че доскоро обитавал къща под наем в квартала, но никой от комшиите му не знаел как се казва в действителност.

Във връзка с този случай от полицията припомниха на хората, по никакъв начин да не се доверяват на непознати. Ако някой им се представи за държавен служител винаги да му искат документи за легитимация и в никакъв случай да не му дават пари в брой.

За измамниците:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *