ММА борец призна: Спах с Азис за пари

1

Азис голямММА боецът Хектор Алмейда шокира публиката  с признанията си , че  е  спал с Азис, а той му плащал. В момента мачото приключил със спорта и се изживявал като охранител и статист в различни клипове, но от това не падали много пари. Затова и задлъжнял към банки.

Хектор попаднал под зоркия поглед на Азия на някакво парти, на която били поканени и двамата. Ромския славей, който си пада по мускулести и яки мъжаги, веднага започнал да му се усуква и да хвали формите му. Той го зарибил, че ще го снима в свои клипове и ще го препоръчва на други колежки. А когато разбрал за тежкото му финансово положение направо му предложил секс срещу за пари.

В началото Хектор решил да се прежали. Имал дългове, имал семейство, имал малко дете. Смятал, че ще стисне очи и ще прекара едно нощ с Азис. Само че условието не било за една нощ, а певецът искал да го направи постоянен любовник.

Нямате представа колко е гадно и гнусно, разказва преживелиците си боксьорът. Азис е лигав като червей, капризен като женичка. Искаше от мен неща, които се срамувам да кажа. Бяхме заедно в спалнята точно три пъти. Повдигаше ми се. След третия път му заявих, че не мога да върша такива неща, противно ми е и си тръгвам.

Това обаче страшно обиди госпожа Азия, твърди той. Изоставеният певец веднага наредил любовникът му да бъде изтрит от клипа към новото му парче и се наложило да го презапише. Той обяснил, че не му харесали снимките, но за втория запис не го поканил.  След това веднага пуснал слух в гилдията, че Хектор не може да играе, не може да позира и няма смисъл да го наемет. По този начин го лишил от допълнителни доходи и го наказал да се оправя сам.

Атакувал го дори в социалната мрежа, като му написал – знаеш ли кой съм аз, щом реша да спра кариерата на някого, спирам я. Място няма да си намериш в клиповете, а лично аз ще те унищожа! И наистина започнал да го унищожава. Хектор вече работел само като охрана и не печелел почти нищо.

Дано семейството ми прости, вайка се сега борецът. Направих го заради тях, за да изплатя заемите. Но ми беше толкова гнусно, че никога не бих го повторил. За всичките пари на света, пише хотарена.нет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vmi5hFi2nzk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *