ММА биячът Симс: Не ме е страх от Чука, а от таксиметровите шофьори в София

0
Уес Симс

ММА звездата от САЩ Уес Симс, който пристигна у нас да се бие с Любо Чука заяви, че няма никакви притеснения от предстоящата схватка с кръвожадния нашенец, който вече ступа двама представители на Новия свят. Той беше категоричен, че ще го ступа където и да било: на улицата, в хотела, в залата, дори и в затвора. За сметка на това, безстрашният янки се уплашил от … столичните таксиджии.

„Сериозно се стреснах, когато се качих на такси при пристигането си в София. Тук бакшишите карат буквално като ненормални, направо щях да напълня гащите. Иначе аз съм в България, за да се бия с Любомир Симеонов. Въобще не ме притеснява къде ще се срещнем: дали на улицата или в затвора, ще го натупам, където го хвана” – таралежи се Уес.

Любо Симеонов

На журналистически въпрос дали е узнал за проблемите на Чука със закона, Уес Симс отговаря с безумна смелост, че в близкото минало е имал множество срещи с американски гангстери по улиците и буквално ги е счупвал от бой. Накрая си пожела Любо да разреши проблемите си с правосъдието, за да имат възможност да се ступат на ринга.

Припомняме, че преди ден Апелативният съд в София взе решение да пусне под гаранция Любомир Симеонов, за да има възможност да зарадва публиката в „Арена армеец”, която ще посети предстоящия в събота сблъсък между някои от нашите най – добри бойци.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *