Младжов би шута на Деси Зидарова

0

Семейството вече не съществува

Скандалното семейство на Деси Зидарова и Михаил Младжов остана историята, след като съд официално разтрогна брака им, издадоха роднини на моделката. До това се стигна след има-няма двегодишно съжителство, половината от което двойката де факто бе разделена заради проблемите на Младжов с правосъдието.

Деси Зидарова

Молбата за развод подал Младжов, след като няколко пъти хващал Деси в изневяра. При това забежките й били толкова явни, че вече бившият й съпруг дори и слепец да е бил, е щял да ги забележи, коментират в обкръжението на разтурилото се семейство. 33-годишната дама, която преди да се омъжи за Младжов бе зверски пребита и едва не остана инвалид, уж излизала с приятелки, а пък мъжът и я сварвал с различни мъже из нощните барове. И така няколко пъти…

Искането за прекратяване на брака Младжов завел още през декември. Скоро след това била насрочена дата по делото, но Деси не се явила, като изтъкнала здравословно неразположение. Според запознати обаче тя до последно се надявала, че съпругът й ще й прости за пореден път и ще се отметне от намерението си да я изостави. Младжов обаче продължил да настоява, че връщане назад няма и държи съдът да ги разкачи като семейство. Зидарова не е получила нищо, нито пари, нито имоти, от бившия си мъж.

Това вече било факт – брачният съюз на Деси и Младжов официално бил прекратен в средата на миналия месец, твърдят осведомени. Пред приятелки манекенката коментирала, че този брак ще й е първи и последен и никога повече нямало да повтори грешката да се омъжи.

Може и да не го направи, но Зидарова бързо сменила Младжов с друг балък, който да си пилее парите по нея, мълви се в светските среди. Моделката, която се пробва и като актриса, била забелязвана няколко пъти във Велинград в компанията на местния общински съветник Александър Гагов. Същият й подарил и почивка в Истанбул.

Мишо Младжов също бе забъркан с друга красавица – Бориса Тютюнджиева. В модерно кафе под хотел „Кемпински“, където обичайно бизнесменът се събирал с компанията си се говори, че помежду им наистина имало флирт, но мимолетен и Младжов вече е обърнал гръб на чернокосата моделка. Още повече че тя живее вече втори месец в Базата на „Къртицата“.

„Коментираше, че Бориса е интелигентно момиче, но е много млада и тепърва ще иска да живее, и че не са един за друг. Може да е бил гангстер, но сега е станал баща за пример. Синът му, който също е Мишо, живее с него и баща му се справя без гледачки, перачки и готвачки. Всяка сутрин го кара на училище и следобед го взима. Онази вечер бързаше да се прибере, защото трябвало да пече пържоли за вечеря на Мишо и да учат два урока по география. Не може да нахвали и бившата си жена Виктория, че е най-добрата майка. Двамата много се разбират и тя му е опора за всичко“, разправят сервитьорки с уши антени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *