Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Младоженец от Троян изнасили булката си с двама приятели, пребили я от бой!

Невестата продадена в робство за 1 500 лева от баща си

полиция

Младоженец изнасили булката с приятели

Тази история звучи като някаква страшна приказка за измислено царство – господарство пред девет планини в десета, но всъщност е напълно истинска и описва личната трагедия на 15-годишната булка Адрияна Горанова от Троян.

Всичко започва, когато родният ѝ баща я продава след пазарлък за 1 500 лева на напет момък от гр. Тръстеник, област Плевен. Младоженекът обаче се оказал кьорфишек и не изпълнява обещанието да даде парите. Естествено, сватбата трябва да се разпадне, но мераклията за млада мръвка и лесни пари не иска да се откаже от плячката.

Адрияна иска да се прибере в Троян, но не може. Вместо да я пусне и да спази уговорката, кандидат – женихът на няколко пъти я пребил и изнасилил. Накрая ситуацията станала нетърпима. В злодейството се включили двама негови приятели, които буквално разкъсали момичето. Чашата преляла, когато получила заповед да проституира, за да изхранва своя насилник.

Адрияна ГорановаВъзползвала се от сгоден момент, Адрияна не се поколебала да избяга. Обадила се на своите роднини, които отишли до Тръстеник да я приберат. Работата се укротила допреди няколко дни, когато пишман съпругът заминал за Троян да я иска обратно. Тя категорично отказала и посочила конкретни причини.

На 28 септември през нощта маскирани нахлуват в дома ѝ, пребиват цялото семейство и я отвличат. Вече няколко дни никой не знае къде е, а усилията на плевенските полицаи да я намерят в Тръстеник остават напразни. Цялата ромска махала мълчат като риби, никой нищо не знае, не е чул и не е видял.

От полицията уточняват, че става въпрос за роднински взаимоотношения между ромски фамилии. Познавали се семействата, нищо лошо не очакват да се случи.

Независимо от всичко, от предразсъдъците и недоразуменията, този случай е повече от показателен за диващината, която цари в модерна България, запътила се към Западна Европа. А на нас остава само да се питаме кой има полза от анархията и защо никой от власт имащите не прави нищо да я озапти.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Младоженец от Троян изнасили булката си с двама приятели, пребили я от бой!

  1. Анонимен Отговор

    05.04.2016 в 17:05

    Защо ни занимавате с тия боклуци?
    Един боклук продал на друг боклук, трети боклук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *