Младеж влезе в болница, след като видя гаджето си на калъп с друг мъж

0
Изневяра

22 годишен младеж от Симитли получи сърдечен колапс и припадна, след като спипа гаджето си в леглото с друг мъж. При вида на жестоката гледка, чувствителният Иван получил силен шок и само адекватната реакция на любовниците го спасила от усложнения.

Драмата се разиграла малко след полунощ днес в близкото село Полето. При ненадейното си посещение, младият мъж не издържал на напрежението от неприятната изненада и се гътнал да мре. Веднага бил откаран с личен автомобил до болницата в Симитли, където лекарите се учудили от неадекватното му поведение.

Изневяра

Виновниците за случая чистосърдечно признали какво е станало и на лекарите веднага им се изяснила причината за неадекватното поведение на засегнатия. Ударили му една силна инжекция с успокоителни и успели да го стабилизират. След това обаче го пратили при специалист, тъй като от ужасяващия стрес имало възможност да изпадне в нова тежка криза.

Във връзка с този случай лекари разкриват, че дамите са по – склонни да изневеряват, но и понасят доста по – леко, ако мъжът до тях им скрои същия номер. Това се дължало на факта, че нежният пол е доста по – стабилен психически, а на практика мъжете са силни само на думи в подобни ситуации.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=944YWMgwUwk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *