Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Младен Михалев – Маджо и Евелин Банев – Брендо се надпреварват да изкупуват имоти в САЩ

Евелин Банев- Брендо

Евелин Банев- Брендо

Родните подземни босове се състезават да изкупуват  къщи в САЩ  начело с Брендо и Маджо, след като разбраха, че според нов закон в страната на неограничените възможности всеки, който притежава имот,  ще се сдобие с американска виза. Законопроектът следва да бъде гласуван до 2-3 дни в Сената, като се очаква въпросната  виза да е с давност три години. Нашите видни мафиоти бързо са  се ориентирали и вече са се свързали с известни фирми за  покупко –  продажба на  недвижими имоти в САЩ, а по – находчивите са изпратили там и свои представители, за да могат да проучат нещата на място. Според запознати най  – припрени да се сдобият с къщи в страната на неограничените възможности или по- скоро визи са  Младен Михалев  – Маджо, Евелин Банев- Брендо, както и Румен Пашата. Всъщност това е единственият шанс на Маджо и Брендо да се сдобият с така желаната виза, защото САЩ категорично отказва,  да издаде прословутият документ, на който и да е било нашенец, за който има съмнения, че поддържа връзки с престъпния свят.

Младен Михалев - Маджо

Младен Михалев – Маджо

Припомняме ви, че виза  страната на неограничените възможности вече отказа както на известни подземни босове, така и на съмнителни политици като Румен Петков. Родните богаташи обаче бързо са надушили тънката лайсна и не се  свенят да пръснат над 500 хил. долара, за да се сдобият с виза. Идеята на законопроекта е покупката на чуждестранния купувач задължително да надвишава  500 хил. долара, за да се стимулира строителството в САЩ, върху което кризата нанесе почти непоправими щети.

Все пак американският законопроект дава възможност  и за покупка в размер на 250 хил. долара, но ако купувачът държи да получи заветния документ,  ще трябва да живее минимум 180 дни на година в САЩ и да си плаща данъците там. Кризата, която почти срина строителния бизнес в страната на неограничените възможности,  оказа влияние върху цялостната икономика на американците. Поради тази причина цените на имотите в САЩ от 2006 г.  насам рязко падат, на което нашенските мутри могат само да се радват, тъй като на добра цена,  ще се вредят с баровски имот и най – вече виза.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *