Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Млада жена уби брат си по подозрение във вещерство

Млада жена уби брат си по подозрение във вещерство

Кристи Баму на 15 години, бил жестоко убит от собствената си сестра и гаджето й, които го обвинили във вещерство. Свирепо измъчвани заради връзки със злите сили били и още две от сестрите на Кристи, съответно на 11 и 20 години.

По тялото на 15 годишният Баму били открити повече от 100 наранявания, които получил в продължение на няколко дни, докато бил изтезаван от кака си и нейния годеник. Съдията по делото определи деянието като изключително жестоко, а разкритията на следователите били толкова потресаващи, че магистратът разпоредил членовете на журито завинаги да бъдат освободени от гражданските си задължения на съдебни заседатели.

До момента сестрата Магали Баму на 29 и нейният 28 годишен приятел Ерик Бикуби не са се признали за виновни.

Убийството се случило в Източен Лондон през 2010 година. Тогава измъчваният Кристи пристигнал в британската столица от Париж на гости при кака си по случай коледните празници. С него били и други деца от многолюдното семейство, което емигрирало от Конго в Европа.

Още с пристигането на роднините обаче, приятелят на сестрата обвинил Кристи и още две от сестрите му във връзки с тъмните сили. Той ги нарекъл вещици и първоначално тримата били жестоко бити. Останалите деца от семейството също били принудени да удрят по тях с всичка сила.

"Вещерът" Кристи Баму

Бикуби накарал „магьосниците” да молят за прошка и около три денонощия не им давал вода и храна. През това време използвал различни уреди за мъчения. Обвинените момичета се спасили, след като потвърдили съмненията на 28 годишния Ерик и признали, че в действителност са вещици. Той ги набил за последно, но все пак останали живи.

Кристи обаче не искал да признае, че владее черна магия и така се превърнал в изкупителна жертва за по-големия Бикуби. Той измъчвал детето с метални прътове, ножове, тояги, длета и клещи. В края на третия ден Кристи се молел да умре, след което извергите го удавили в банята.

Когато го натопили във ваната, той бил толкова отслабнал от обезводняване и побоища, че въобще не се наложило да натискат главата му под водата, докато умре.

Vodoo people:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *