Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Млада булка направи магия на мъжа си, съдът отказа да ги разведе

Невестата омагьосала наивника, след като довел брат си да живее при тях

магия

магия

Районният съд в Шумен категорично отказа да разведе младо семейство заради черна магия, която булката направила на младоженека и по този начин не само го изпокарала с майка му, но и увредила сериозно здравето му. Магистратите все пак уважиха искането за раздяла на двойката, но напълно отхвърлиха мотива с омагьосването на разтреперания ищец.

Според крайното решение на съдиите, вина за раздялата има съпругът, който скоро след сватбата взел неудачното решение да приюти своя брат в семейното гнездо. Булката приела принудителното съжителство с категорично неодобрение и за отмъщение наистина спретнала две – три заклинания.

„Магиите не са явление, което по какъвто и да е начин е установено по научен път. Те съществуват единствено в суеверията, а съдебната практика приема изрично, че прокобите и клеветите не са средство за сплашване, което може да увреди на лицето, на което са направени” – пише в съдебното решение.

муска

муска

А иначе причина за разводът между младите влюбени е несъвместимост в характерите. Двамата набързо вдигнали сватба през май миналата година, още след първия път. Изнесли се да живеят на квартира, но скоро след това към тях се присламчил братът на младоженека, което изкарало от нерви нетърпеливата булка.

По време на бракоразводното дело, мъжът заявил под клетва, че под калъфката си е намерил вълшебна муска, която пораждала у него необяснимо за здравия разум нежелание да общува със своите роднини и приятели. Освен това черният предмет сериозно увредил здравето му.

В крайна сметка втрепераният Ф. Ф. обявил жена си за вещица, след което тя си стегнала багажа и избягала при майка си в с. Черноглавци.

Разочарована от едиповия комплекс на мъжа си, решителната А. Ф. на свой ред обвини съпруга пред съдиите, че е невероятно ревнив, редовно я пердашел и упражнявал сериозен психически тормоз върху нея. Забранявал ѝ да излиза навън, за всяко нещо звънял на майка си, за да я пита какво да направи. На всичкото отгоре си имал и любовница, която по всяка вероятност е авторката на магията.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Млада булка направи магия на мъжа си, съдът отказа да ги разведе

  1. Анонимен 1 Отговор

    13.02.2018 в 2:49

    Надя, действително магиите не са научно доказани, но аз имам чувството, че съм жертва на магия. И въпреки, че съм намирал предмет под възглавницата, не си спомням какво беше, защото беше много отдавна, а и от големия стрес си изгубих и паметта, все пак си мисля, че магията се предава телепатически от един на друг. Какво ви е мнението по въпроса?

  2. Соня Пенева Отговор

    13.02.2018 в 10:25

    Цигански истории…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *