Млада арестантка направи стриптийз пред полицаи в районното управление на Шумен

0
Стриптийз в ареста

21 годишна гърла събра очите на шуменските полицаи, като им извъртя стриптийз до голо в ареста. До нелепата ситуация се стигнало, след като ченгетата арестували младата зверица заради непристойно поведение и силна музика на купон.

Предисторията на инцидента разказва, че около два и половина през нощта, в полицията е получен сигнал за доста шумно парти в частен апартамент, от което съседите не можели да спят. Ченгетата отишли да проверяват какво става и със собствените си очи се уверили, че наистина музиката трещи с пълна сила.

Стриптийз в ареста

Когато позвънили на вратата им отворили двама младежи по на 26 и 24 години, придружени от 21 годишната Сиси Д. Тримата били доста пийнали, а навярно били и под влиянието на други упойващи вещества. Започнали да ругаят униформените, а заядливата Сиси дори им поискала документи за самоличност.

И така, вследствие на нахалното си поведение, 21 годишната красавица и 24 годишният и сътрапезник били приведени принудително в ареста. Там обаче мадамата не мирясала, а за най – голяма изненада на ококорените полицаи, започнала да си сваля дрешките с танцова стъпка.

Когато стигнала до свалянето на прашките, ченгетата се усетили и със сила я принудили да се приведе в приличен вид, като това им коствало доста усилия. Сега Сиси ще трябва да плаща и глоба за непристойно поведение, въпреки че никой не обяснил какво точно престъпление е стриптийзът.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=o7IlxnKlemo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *