Мизерия очаква Дичо – ресторантът му фалира

0

Музикантът все по- трудно свързвал двата края. Без участия и спестени пари, Дичо е на прага на беднотията.

След като неуспешно се опита да отвори ресторант на черноморието, Дичо остана без алтернатива и скоро ще потъне в тъмната бездна на отчаянието. Опитът за нов бизнес в градчето Синеморец и последвалия го неуспех, бившият вокал на музикалната поп-рок банда „Д2“  е на път да обяви фалит. Запознати приятели на Дичо, са разтревожени от финансовото му състояние и се притесняват за неговото бъдеще.

Бившият музикант бил засечен в нощен бар, където ясно си личала неговата нищета. Той бил със свои приятели, които непрекъснато му поръчвали питиета, докато с наведена глава Дичо ги обръщал едно след едно. „Дичката е в затруднено положение, но ние знаем, че той е оправно момче и скоро ще се оправи. Нали за това са приятелите, за да се подкрепят. Той винаги го е правил за нас, сега ние ще му върнем добрините“-каза негов приятел. Известният фен на Левски се притеснява, че дори няма да има пари да посещава мероприятия на своя любим тим.

Друг е въпросът дали Дичо ще има същия успех с момичетата. След като е принуден да спестява ще му бъде доста трудно да пилее пари по нощни барове за почерпки на девойки.

Кариерата на певец на Дичо съвсем залезе. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *