Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митьо Пищова няма да се беси, доктори му пуснали ток в главата

Пищова наду гайдата, сменя бесилката с оргии, удря го на живот и ще го бъде още 100 години

митьо пищова

Димитър Василев Маринов, по-известен като Митьо Пищова, хвърли преди време сензационна бомба, като заяви, че ще се беси. Причината за фаталното решение била, че плейбоят пръснал парите си по жени и сега нямал с какво да си купи лекарства.

– Митьо, наистина ли си решил да се бесиш на Гергьовден?

– Не, няма, отказах се. Дойде ми провидение. Сънувах баща си, майка си, баба ми, дядо ми и всички момичета, с които съм правил секс. Сякаш стана някакво чудо и преосмислих живота си. Те ми казаха: „Мите, не прави глупости“

– Как е здравословното ти състояние?

– Добре съм, във форма и пак започвам да правя оргии с млади ученички и студентки. След като ми се явиха насън роднините ми, на следващия ден трябваше да ходя при двама лекари, единият от които е руснак. Те ми пускаха някакви токове в мозъка и ми правиха ядрено-магнитен резонанс на главата. Не знам какво направиха – някакво чудо. Докторите ми обясниха, че са ми дали космическа магия. Отсега забравям за болниците и няма да ходя повече при джипита. Решил съм да мина на лечение с билки и да продължа бройките. Като бях много зле, изпаднах в депресия и не ми ставаше 24-сантиметровият питон. Сега съм си поръчал да ми донесат турски мед за ерекция и пак ги почвам. Искам да правя секс с целия свят в момента.

– Оплакваше се, че нямаш пари. Как ще си върнеш стария бохемски живот?

– Мен Господ ме обича. Ходих в една бензиностанция да си напълня резервоара. Няма два лева да ми върнат и ми дадоха два билета от Държавната лотария. Спечелих 50 000 лева. Парите няма да ги давам за лекарства вече, а ще ги пръсна за жени. Аз няма да се беся, а те ще се бесят – на питона. На Герьовден ще направя курбан с много приятелки, за да живея 100 години.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Митьо Пищова няма да се беси, доктори му пуснали ток в главата

  1. Каракочев Отговор

    06.03.2014 в 16:08

    Митьо има ток в главата по рождение.Вече не е интересен тоя психар,никой не му вярва.

  2. Иво Отговор

    06.03.2014 в 18:14

    На мен пък ми е доста забавен с глупустите, дет ги дрънка непрекъснато. Поне внася малко разнообразие от останалите простотии. Дано му дадат някой лев, че да оживее

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *