Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митрополит Николай: Двойките без брак ще горят в Ада!

Митрополит Николай

Пловдивският митрополит Николай определи животът на семейни начала като прелюбодеяние и заяви, че живеещите по този начин са обречени на вечни страдания в ада. Той се обяви твърдо против узаконяването на този вид отношения от държавата,, след като отслужи света литургия по повод честването на Успение Богородично.

„Животът в безбрачие е тежък грях и огромна заплахаза обществото не само в духовно, но и в морално отношение. Всеки грях предизвиква след себе си едно – вечно страдание в ада. В Библията това се нарича прелюбодеяние” – каза светият отец.

Демон изяжда човек

Той застана твърдо и против зачеването чрез ин витро методите и го определи като даване на майчина утроба под наем. В допълнение митрополит Николай каза, че днес България до голяма степен е под влиянието на чужди интереси, които подменят ценностите и думите. Сурогатното майчинство противоречало на Божествения закон, на добродетелите на православните християни.

По неговото мнение, на подрастващите не трябва да се забранява да участват в религиозни дейности. На практика, ако подобен законопроект бъде приет от правителството, това ще е равносилно да се забрани на родителите да кръщават децата си в църква, да им се забрани да празнуват Коледа и Великден, които сами по себе си са религиозни дейности.

„Навярно с подобни инициативи се цели да се забрани и изпълнението на десетте Божи заповеди, с което ще се приучат децата да ги нарушават от най – ранна възраст”- заключи митрополит Николай.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rcdGESWVr8I

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Митрополит Николай: Двойките без брак ще горят в Ада!

  1. Врабче Отговор

    11.04.2016 в 16:13

    Митрополит Николай е прав. Не разбирам ,защо хората са толкова злобни и не могат да разберат това,което казва Църквата,чрез православните епископи. Светата Православна Църква учи хората и народа на истинска и благочестива вяра,на морал. Хората,които живеят на семейни начала,колкото и да са щастливи без брак,не могат да претендират че са семейство. Самата човешка съвест няма да допусне това и няма да признае това извращение,независимо ако политиците узаконят и приравнят хората на семейни начала ,с моралните ,които имат граждански и църковен брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *