Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митрополит Кирил ошашави миряните – подкара тузарски „Линкълн MKZ Хибрид”

„Линкълн MKZ Хибрид” е новата придобивка на Митрополит Кирил

Варненският и Великопреславски митрополит Кирил с появяването си в църквата “Свети Николай Чудотворец” ошашави  миряните. Митрополитът отишъл да отслужи литургия с „Линкълн MKZ Хибрид”. Супер луксозната лимузина  била единствена в България и  предизвикала голям интерес  на хората, събрали се  да   присъстват на литургията.  Митрополит Кирил щастливо обяснявал, че луксозното возило е доставено специално за него и още не било пуснато официално на пазара. Великопреславският митрополит  даже се сравнил с президента Обама  “Само американският президент се вози на такава”. Докато Митрополит Кирил демонстрирал  самодоволно супер луксозното си возило, миряните се споглеждали учудено.  Свидетели разказаха как хората започнали на коментират и

Варненският и Великопреславски Митрополит Кирил

гадаят финансовите възможности на църквата. Проявили съчувствие към обикновените свещеници които работили без трудов договор на минимална заплата. Насъбралите се обсъждали как духовниците  от  немотия не можели да си платят здравните осигуровки.  Друг възмутен  мирянин даже призовал министър Дянков и шефа на НАП да отидат на църква. Току виж вицето Дянков получи просветление свише как да увеличи минималната пенсия, не само с девет лева, без да вдига пенсионната възраст. Други  изкоментирали, че може би в църквата  министър Дянков ще намери Спасение за България от финансовата криза. На фона на тези коментари  Варненския и Великопреславки митрополит Кирил гледал с обожание новата си „Линкълн MKZ Хибрид”.  

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Митрополит Кирил ошашави миряните – подкара тузарски „Линкълн MKZ Хибрид”

  1. Отец Нафарфорий Отговор

    07.12.2011 в 11:33

    БЛАЖИШ ЛИ,БЛАЖИШ,ДЯДО ПОПЕ?

  2. Иво Отговор

    07.12.2011 в 14:28

    Срамота, срамота. В тази постъпка няма нищо християнско! Този митрополит е за разследване. Това ли му трябва на един човек посветил се на религията? От къде тези средства? и тн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *