Митко Цонев станал като фиданка

3
Димитър Цонев

Телевизионният водещ Димитър Цонев станал слаб като фиданка и изпаднал в отлична спортна форма, докладваха наблюдателни столичани. Той бил засечен да си пазарува в голям хипермаркет преди ден и изненадал всички със стройната си фигура и енергично поведение.

Докато се движел около съпругата си, която очевидците описват като „доста едричка”, Митко изглеждал като скакалец около нея, а от добре познатото му бирено коремче и богато очертани форми, нямало и следа.

Димитър Цонев

И двамата били пригласени във възможно най – небрежния елегантно – спортен стил, със сини дънки и развлечени тениски. На всички направило впечатление, че съпрузите мятали в количката само здравословни продукти и умишлено подминавали висококалоричните и вредни храни. Цонев пък се проявявал като същински кавалер и провеждал консултация с жена си преди да вземе каквато и да е стока.

Негови приятели припомнят, че преди около месец стана ясно, че Димитър е започнал да провежда редовни спортни занимания, които съчетал с подходяща диета. Причина за това било желанието му да изглежда още по – добре по телевизията и забележките на негови колеги, които го предупредили, че наднорменото му тегло прави лошо впечатление на драгите зрители.

Веско Маринов на разпит при Димитър Цонев:

http://www.youtube.com/watch?v=PKJ1_92tgKE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *