Митко Пайнера: Хвана ли певица да се продава на мъже, ще я изхвърля!

0

Митко ПайнераМитко Пайнера се закани официално, че ако хване чалга певица, която се договаря с мъже след участие и се продава за пари, лично ще я изхвърли от „Пайнер“. Това негово изявление дойде след все по-често появяващите се в публичното пространство писания и коментари, че неговите певици имат специални тарифи.

Едните били за пеене, а другите за услуги, свързани с най-древната професия. Димитров обясни, че в договорите на всеки изпълнител има клаузи, според които те са длъжни по време на работа и на публични места да се държат подобаващо и да не уронват престижа и имиджа на фирмата. Ани Хоанг и ЛюсиТе нямат право да извършат действия, с които ще накърнят доброто й име. Само че това се отнася до участия, уточни той.

“ Аз нямам време, нито възможност да ги контролирам, нито мога да сложа охрана на всеки. Освен това те са свободни хора, влюбват се, женят се, раждат, развеждат се, това вече е техен личен живот и избор и аз нямам права върху него. Но не съм чувал певиците да имат тарифи за секс за една нощ. И не е логично да имат, защото по този начин ще се изложат, ще гръмне скандал и те бързо ще се разделят с кариерата си. А пък ако не са певици, веднага ще изпаднат от списъка на дамите за една нощ.“

Той коментира и скандалите между изпълнителките и обвини за тях феновете им. Много често самите фенове ги предизвиквали, като пишели хвалебствия в профилите и страниците на любимките си и открито обиждали и се гаврели с тези, които не харесват. Накрая се нагнетява напрежение, то ескалира, момичетата смятат, че негативните коментари са инспирирани от техни колежки, защото им завиждат и така пламват войните. Много често те са изкуствено създадени от трети лица, или целят повишаването на имиджа на някои от певиците, чиято кариера временно е зациклила. Той обаче не спомена конкретни имена на фолкаджийки, които предизвикват скандали, за да върнат интереса на феновете към себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FCyeNX9UtR8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *