Митко Каратиста: Мелето в Бедрум беше заради момиче

0
Митко Каратиста
Митко Каратиста в интервю за Нова ТВ

В интервю пред Нова телевизия, Димитър Спасов познат като Митко Каратиста, обясни своята версия за боя в клуб „Бедрум“, Какао Бийч. Според него всичко е станало заради момиче, седящо на неговата маса, но с което не са се познавали.

Каратиста е бил с 4 души в заведението, като те са били негови приятели. Другата група от хора са му били непознати, а след няколко реплики с въпросното момиче се е стигнало и до юмручна схватка. Срещу Спасов и приятелите му се е отправила група от около 30 човека, въоражени с палки, ножове, бутилки и пистолети. Те са били много агресивни и не са искали да водят разговор. Каратиста и хората му са се барикадирали зад куп от маси, като не са искали да излизат навън, за да не се стигне до нещо по-сериозно. Един от приятелите на известният охранител е стрелял във въздуха, за да уплаши нападащите ги биячи. След пристигането на полицията той е предал оръжието си, а друг от тяхната група е извикал полицаите на мястото.

Димитър Спасов твърди, че не знае защо е започнала цялата разправия. Той се е опитал да говори с нападателите, но без успех. Твърди, че не ги познава, а след пристигането на полицаите, отново е имало нападение към него и хората му. Група от хора започнала да ги налага и ръга с ножове, като един от приятелите му е в болница със сериозни наранявания. Полицията все още води разследване и се очакват още подробности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *