Митьо Пищова заплаши: Наистина ще се обеся!

0

mitio-pishtovaМитьо Пищова довери, че наистина  смята да сложи край на живота си, защото никак не е добре със здравето и с парите. Дадох  100 000 евро за лекарства и търкаляне в болниците, довери жаловито той. Щом няма добри хора да ми помогнат – живи и здрави, а аз не  се преструвам, ще се обеся“, обясни решението си  Пищова за втори път в ефир.

Той стигна и по-далеч. Призна, че сънува как увисва на въжето, а за дата е избрал  6 май, когато другите празнуват и пекат агънца, а той няма пари и за хляб. Колко агнета съм клал, колко хора са яли на трапезата ми, не мога да ги преброя. Ама сега се покриха – и ни пили, ни яли. Забравиха ме, разбягаха се като пилци и някои се правят, че не ме познават. А как хубаво ме познаваха, когато слагах тежки трапези, кашони уиски, руйно вино, топли мръвки и масите се огъваха от мезета, въздъхна бохемът.

Димитър Маринов признава, че на 59 години е беден като мишка, понеже  е пръснал парите си по жени, по джакузита и по оргии.  Не мога да се оплача, добре си живях, ама не се сетих да си отделя нещо за черни дни, пък те дойдоха.

Митьо няма да се обеси на 6 май и това е сигурно. Целта на риданията му по телевизиите е някой от бившите му приятели да го съжали и да му даде пари за лекарства, като останат достатъчно и за хапка и за пивка. Няма да се учудим ако направи и  дарителска кампания, коментират зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BFRHa7SmgLA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *