Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Митичните босове Таки и Къро си изкопали подземен тунел за бягства

Красимир Каменов – Къро е дясната ръка на митичния Таки

Митичните босове Таки и Къро си изградили подземен тунел за евакуация на прословутата им сграда на столичната ул. „Пушкин“, разказват строители участвали в градежа.

Христофорос Аманатидис и Красимир Каменов поръчали специално съоръжението, след като купили и съседната къща, доста по- невзрачна от „официалната“ им резиденция.

Къро отново е в България и дори в момента обитава фамозната синьо- зелена сграда, заради която цялата им група се сдоби с названието“Пушкин“.

Оказва се, че по- възрастният от двете „звезди“- Каменов, никой не издирва за нищо. Интересен де се детайл е, че въпреки изчезването си Таки е сочен от сегашната власт за кокаинов бос, именно когато Бойко Борисов беше кмет на София и „момчетата от Пушкин“ се нанесоха на споменатата улица.

Веднага тя беше затворена за цялостно реновиране. Точно и единствено в отсечката с тяхното гнезденце, беше положен чисто нов 5 метров асфалт, какъвто ремонт не е правен дори на централни артерии.

Още преди т.нар. изчезване на Аманатидис се говореше, че той е напуснал сградата, Къро- също, а там е останал да живее единствено най- верния им наместник с прякор Белята. После се разнесоха слухове, че ще я продават. Това, оказва се, въобще не е вярно.

Хората от околността продължават да се оплакват от джипките с въоръжена охрана, които и в най- тъмна нощна доба обикалят и осветяват един по един прозорците с т. нар. боен фар, обаче и днес няма кой да им направи забележка.

Пред сградата има вишка с камери и гавази, а когато някой от босовете реши да се прибира, лимузина запречва напряко цялата улица и никой не смее на гъкне, че трябва да виси дълго време, докато трафикът бъде отпушен. Охраната и купчините наблюдателна техника са ясна демонстрация, че и в момента в сградата живеят неслучайни хора.

Христофорос Аманатидис – Таки

Според някои източници мерките за сигурност са още едно доказателство и за това, че Таки често си идва инкогнито.

Първо плъзнаха слухове, че вечер необезпокоявано се веселял в заведението „Планет“на жълтите павета, после се оказа, че това може би е бил брат му от друг брак на баща му Нико. Със сигурност обаче има истина в това, че е забелязан в Гърция, откъдето необезпокоявано ръководи бизнеса си.

Христофорос Аманатидис се издирва с европейска заповед за арест заради организирана престъпна група за търговия с наркотици.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *