Митъо Очите погна и ортаците си! Присвоил си 2 млн. лева от Данчо Пръча

0
Митъо Очите
Митъо Очите

Димитър Желязков прецакал  с крупна сума пари и някогашния си партнъор от Враца Йордан Тонов – Данчо Пръча , и по настоящем двамата не могат да се дишат. Митъо Очите съвсем тарикатски е забравил за една от аферите си с Данчо Пръча както и парите, които му дължи. Иде реч за 2 млн. лева, които Данчо Пръча и до днес очаква да си върне от несебърския наркобос.

Припомняме ви, че  Данчо Пръча преди купуваше дрога от Митъо Очите. През 2007 година обаче хората на Тонов имали неблагоразумието да му платят предварително доставката на кока и амфети. Точно по това време Митъо Очите и хората му се озоваха на топло и Данчо Пръча останал както без стока, така и без двата си милиона, които с лека ръка е дал на Очите.

Някогашния колега на Митъо Очите- Данчо Пръча
Някогашния колега на Митъо Очите- Данчо Пръча

И както се казва „брат, брат, ама сиренето с пари” двамата подземни босове са се изпокарали жестоко и вече са върли врагове.

Едва сега Данчо Пръча и хората  му са чатнали, че именно  Димитър Желязков ги е натопил, като сключи сделка с правосъдието. Вследствие от хода на Митъо Очите и компания  Тонов и хората му се озоваха в кафеза през 2008г. Тогава стана ясно, че Данчо Пръча е ръководел пазара с дрога над почти цяла Северна България. Гангстерът развива и солиден легален бизнес, който му е бил добро прикритие както за истински печелившият бизнес с дрога, така и за търговията с жива плът. Тогава се разбра, че  верните апаши на врачанския бос  са склонявали насила момичета да проституират и то зад граница. Естествено и престоят в затвора на Данчо Пръча не продължи дълго, и от около  една година той вече се радва на слънцето,  и подновения си проспериращ бизнес. Съвсем наивинистично  Йордан Тонов  отново е опитал да говори с някогашния си ортак Митъо Очите, за  да си върне изгубеното, но съвсем логично бил поставен на мястото си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *